YMCA esports junioritoiminta

YMCA esports junioritoiminta, e-urheilu, on YMCA Tampereen, Namikan, toimintamuoto. Me keskitymme e-urheiluun nuorisotyön välineenä.

Elektroninen urheilu (eng. esports) on tietotekniikkaa hyödyntävää kilpaurheilua. Elektronista urheilua harrastetaan niin joukkue- kuin yksilömuodossakin riippuen pelistä ja pelimuodosta. Tavallisimmat elektronisen urheilun pelit ovat tietokoneella tai konsolilla toimivia viihdepelejä, jotka jakautuvat useampaan alalajiin eli genreen.

Me tarjoamme nuorille sekä turvallisen ympäristön että luotettavaa ja osallistavaa toimintaa, jossa voi kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja ihmisenä.

Harrastaminen valvotussa ympäristössä koulutettujen ohjaajien kanssa mahdollistaa puuttumisen pelikulttuurin ongelmiin.

Tarjoamme harrastusmahdollisuuden niin aloittelijoille kuin hiukan kokeneemmillekin pelaajille.

YMCA Esportsin omat sivu


 

YMCA Tampereen Esports lounge sijaitsee Hämeenpuisto 14 F:ssä. Loungessa on kymmenen konetta ja konsolipisteet. Tilojen yhteydessä on myös keittiö, oleskelutilaa ja liikuntasali.

Ohjattu pelaaminen ja harjoittelu on tarkoitettu 7-17 -vuotiaille nuorille. Ryhmissä harjoitellaan monenlaisia pelejä ikäjakauman mukaan.

 

Lisätietoja

Marko Haavisto marko.haavisto@ymca.fi


 

PELIKERHOT (10-17 VUOTIAAT)

Pelikerhoissa on mahdollisuus tutustua e-urheilun perusteisiin, pitää yhdessä hauskaa ja oppia toimimaan ryhmässä. Pelikerhojen tarkoitus on antaa suunta kohti kehittävää pelaamista ja mahdollisuus edetä vaativampaan harjoitteluun.

Maanantai: 16:00-19:00
Keskiviikko: 15:00-18:00
Torstai: 14:00-17:00

Hinta 50€/kk

 

AFTER SCHOOL RYHMÄT (7-12 VUOTIAAT)

After school -ryhmät on tarkoitettu nuorimmille koululaisille. Ryhmissä opetellaan käyttämään konetta, pelaamaan ja käsittelemään peleistä johtuvia tunteita. Koulutetut ohjaajat takaavat turvallisen seikkailun pelien maailmassa.

Maanantai: 13:00-16:00                                                                       Keskiviikko: 13:00-15:00                                                                           Perjantai: 13:00-16:00

Hinta 80€/kk (sis. 12krt kuukaudessa)

 

Syyskausi starttaa 1.8.2022

Ilmoittaudu mukaan e-urheilun junioritoimintaan tästä

VALORANT ACADEMY

Harjoitusvuorot tiistai ja torstai
(Sis. liikunta- sekä lajiharjoituksen.)

Hinta 249€/syyskausi 5kk ja 249€/kevätkausi 5kk