YMCA esports junioritoiminta

YMCA esports junioritoiminta, e-urheilu, on YMCA Tampereen, Namikan, toimintamuoto. Me keskitymme e-urheiluun nuorisotyön välineenä.

Elektroninen urheilu (eng. esports) on tietotekniikkaa hyödyntävää kilpaurheilua. Elektronista urheilua harrastetaan niin joukkue- kuin yksilömuodossakin riippuen pelistä ja pelimuodosta. Tavallisimmat elektronisen urheilun pelit ovat tietokoneella tai konsolilla toimivia viihdepelejä, jotka jakautuvat useampaan alalajiin eli genreen.

Me tarjoamme nuorille sekä turvallisen ympäristön että luotettavaa ja osallistavaa toimintaa, jossa voi kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja ihmisenä.

Harrastaminen valvotussa ympäristössä koulutettujen ohjaajien kanssa mahdollistaa puuttumisen pelikulttuurin ongelmiin.

Tarjoamme harrastusmahdollisuuden niin aloittelijoille kuin hiukan kokeneemmillekin pelaajille.

YMCA Esportsin omat sivu


 

YMCA Tampereen Esports lounge sijaitsee Hämeenpuisto 14 F:ssä. Loungessa on kymmenen konetta ja konsolipisteet. Tilojen yhteydessä on myös keittiö, oleskelutilaa ja liikuntasali.

Ohjattu pelaaminen ja harjoittelu on tarkoitettu 7-17 -vuotiaille nuorille. Ryhmissä harjoitellaan monenlaisia pelejä ikäjakauman mukaan.

 

Lisätietoja

Marko Haavisto marko.haavisto@ymca.fi


 

PELIKERHOT (7-17 VUOTIAAT)

Pelikerhoissa on mahdollisuus tutustua e-urheilun perusteisiin, pitää yhdessä hauskaa ja oppia toimimaan ryhmässä. Pelikerhojen tarkoitus on antaa suunta kohti kehittävää pelaamista ja mahdollisuus edetä vaativampaan harjoitteluun.

Tiistai klo 14 – 17
Torstai klo 14 – 17

Hinta 50 €/kk

 

AKATEMIAT

Akatemia on osa YMCA Esports edustusta. Harjoittelusta vastaavat koulutetut ohjaajat. Peliharjoittelua tuetaan liikunnalla. Harjoitteluohjelmaan kuuluu tutustuminen Esports-tapahtumiin, leiritoiminta sekä turnauksiin osallistuminen.

Valoranta-akatemia tiistaisin ja torstaisin klo 17–20, hinta 325 € /5kk

Overwatch-akatemia maanantaisin klo 15–19, hinta 250 € /5kk

Fortnite-akatemia keskiviikkoisin klo 15–18, hinta 250 €/ 5kk