OSALLISTUMAAN

OSALLISTUMAANtoiminta ehkäisee taloudellisesti heikossa asemassa olevien lapsiperheiden syrjäytymistä sekä vähentää eriarvoisuuden ja yksinäisyyden tunnetta. 

 

 

 

PERHEILLE JA PERHETYÖN TOIMIJOILLE

OSALLISTUMAAN-hankkeen tarkoituksena on luoda ja kehittää koordinoitu malli, jossa yhteiskuntavastuullisten yritysten ja yhteisöjen lahjoituksilla tuetaan taloudellisesti heikossa asemassa olevien lapsien ja lapsiperheiden hyvinvointia lisäämällä heidän sosiaalisen osallisuuden kokemuksia yhteiskunnassa.  

 

BRIEFLY IN ENGLISH

OSALLISTUMAAN-toimintamalli pohjautuu yrityksien ja yhteisöjen yksilölliseen kohtaamiseen sekä lapsiperheen kokemukseen tulla osalliseksi ja autetuksi kokemallaan tavalla. Mallissa tärkeää on yhteistyö ammatillisen perhetyön kanssa, sillä heidän kauttaan perheet ohjautuvat mukaan toimintaan. 

 

LUE UUSI BLOGIMME

OSALLISTUMAAN-toiminnassa pienelläkin lahjoituksella on suuri merkitys!

 

OSALLISTUMAAN-toiminnan koordinoidussa mallissa tuki koostuu useista pienistä tai suuremmistakin lahjoituksista, joilla voidaan tarjota lapselle harrastus, teatteriliput koko perheelle, liput urheilutapahtumaan, osallistuminen kiinnostavalle kurssille tai leirille. 

 

OSALLISTUMAAN-hankkeen STEA
(Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus)
rahoitus mahdollistaa sen, että lahjoituksista 100 % kohdistuu suoraan lapsille ja nuorille. 
 

 

Yhteystiedot

Anne Auramo
Hankekoordinaattori
050 348 0056
anne.auramo@ymca.fi

 

 

 

OSALLISTUMAAN-hankkeessa mukana olevia yrityksiä ja yhteisöjä

Näin meistä Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 week ago

Osallistumaan hanke

Tänään vierailulla eduskunnassa Messin pajan nuorten kanssa. Suuri kiitos @jouniovaska ja @annakaisaikonen hyvästä keskustelusta ja lämpimästä vastaanotosta!
#ymcatampere #osallistumaan #eduskunta
... See MoreSee Less

Tänään vierailulla eduskunnassa Messin pajan nuorten kanssa. Suuri kiitos @jouniovaska ja @annakaisaikonen hyvästä keskustelusta ja lämpimästä vastaanotosta! #ymcatampere #osallistumaan #eduskunta

2 months ago

Osallistumaan hanke

... See MoreSee Less

3 months ago

Osallistumaan hanke

Upeita ja unohtumattomia osallistumisen mahdollisuuksia yli 200 lapselle ovat mahdollistaneet yhteiskuntavastuulliset yritykset. Kiitos Teille yhteistyöstä! ... See MoreSee Less

Upeita ja unohtumattomia osallistumisen mahdollisuuksia yli 200 lapselle ovat mahdollistaneet yhteiskuntavastuulliset yritykset. Kiitos Teille yhteistyöstä!
Lataa lisää
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 8390767265. Feed will not update.

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".