Osallistumaan

OSALLISTUMAAN –toiminta toteutetaan STEAn tuella 04/2018 alkaen ja se on lapsiperheiden syrjäytymisen ehkäisemistä sekä eriarvoisuuden ja yksinäisyyden tunteen vähentämistä.

 

 

OSALLISTUMAAN –toiminta mahdollistaa perheiden osallistumista kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaan, hyvinvointipalveluihin sekä itsensä kehittämiseen mm. yhteiskunnallisen osallistumisen kautta.

OSALLISTUMAAN –toiminnassa tärkeää on osallisuuden lisääntyminen, osallistujien voimaantuminen, toiminnan jatkuvuus, positiivinen tunneilmasto ja toiminnan näkyvyys.

OSALLISTUMAAN –toimintaa edistetään mukaan kutsuttujen yritysten ja yhteisöjen yhteiskuntavastuun toteuttamisen kautta. Toiminnan kautta luodaan malli, jolla yhteiskuntavastuun toteutuminen on koordinoitua ja jatkuvaa sekä tarjoaa mahdollisuuden yhä kasvavalle tarvitsijajoukolle.

 

Yrityksiltä ja yhteisöiltä perheille

Heidi   &   Anne

Yhteistyötahoina ovat kaupungin lapsiperheiden sosiaali- ja perhepalvelut, Tampereen evlut seurakuntien diakoniatyö sekä olemassa olevat verkostot.

 

Yritysyhteistyössä merkittävä taho on Tampereen Kauppakamari.

 

Lisätietoja:
Perheille ja perhetyön toimijoille

Taloudellinen huono-osaisuus ja perheen pienituloisuus voivat olla seurausta monista syistä ja kestoltaan hyvin eriaikaista.

Jokainen lapsiperhe ansaitsee mahdollisuuden tulla osalliseksi ja autetuksi kokemallaan tavalla. Koordinoitu malli mahdollistaa tämän ja yhteistyössä lahjoittajien kanssa voidaan tarjota esim. maksuton harrastus lapselle, teatteriliput koko perheelle, liput urheilutapahtumaan tai osallistuminen kiinnostavalle kurssille.

Yhteystiedot

 

Anne Auramo
Hankekoordinaattori
050 348 0056
anne.auramo@ymca.fi

 

Heidi Kotila
Perhekoordinaattori
050 345 0600
heidi.kotila@ymca.fi

 

 

 

 

OSALLISTUMAAN-hankkeessa mukana olevia yrityksiä

Näin meistä Facebookissa

OSALLISTUMAAN-hankkeen lasten Talvileiri alkaa olla toteuttamista vaille valmis. Yli 30 lasta odottavat innolla touhukkaita talviloman leiripäiviä! Lämmin kiitos jo etukäteen kaikille yhteiskuntavastuullisille yrityksille, jotka ovat tämän mahdollistaneet: ATAgears, Superpark Särkänniemi, Pyynikin Munkkikahvila, Vegem. Kiitos yhteistyöstä Perheiden Mukana-hankkeen Samille ja tänään ohjaajajoukkoomme saimme kirsikkana kakun päälle vielä lisävahvistusta opiskelijaharjoittelija Jonista. Niin mahtavaa! #atagears #superparksarkanniemi #pyynikinmunkkikahvila #vegem #perheidenmukana #ymcatampere #osallistumaan ... See MoreSee Less

2 months ago

Osallistumaan hanke

... See MoreSee Less

Lataa lisää