Osallistumaan

OSALLISTUMAAN –toiminta toteutetaan STEAn tuella 04/2018 alkaen ja se on lapsiperheiden syrjäytymisen ehkäisemistä sekä eriarvoisuuden ja yksinäisyyden tunteen vähentämistä.

 

 

OSALLISTUMAAN –toiminta mahdollistaa perheiden osallistumista kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaan, hyvinvointipalveluihin sekä itsensä kehittämiseen mm. yhteiskunnallisen osallistumisen kautta.

OSALLISTUMAAN –toiminnassa tärkeää on osallisuuden lisääntyminen, osallistujien voimaantuminen, toiminnan jatkuvuus, positiivinen tunneilmasto ja toiminnan näkyvyys.

OSALLISTUMAAN –toimintaa edistetään mukaan kutsuttujen yritysten ja yhteisöjen yhteiskuntavastuun toteuttamisen kautta. Toiminnan kautta luodaan malli, jolla yhteiskuntavastuun toteutuminen on koordinoitua ja jatkuvaa sekä tarjoaa mahdollisuuden yhä kasvavalle tarvitsijajoukolle.

 

Yrityksiltä ja yhteisöiltä perheille

Heidi   &   Anne

Yhteistyötahoina ovat kaupungin lapsiperheiden sosiaali- ja perhepalvelut, Tampereen evlut seurakuntien diakoniatyö sekä olemassa olevat verkostot.

 

Yritysyhteistyössä merkittävä taho on Tampereen Kauppakamari.

 

Lisätietoja:
Perheille ja perhetyön toimijoille

Taloudellinen huono-osaisuus ja perheen pienituloisuus voivat olla seurausta monista syistä ja kestoltaan hyvin eriaikaista.

Jokainen lapsiperhe ansaitsee mahdollisuuden tulla osalliseksi ja autetuksi kokemallaan tavalla. Koordinoitu malli mahdollistaa tämän ja yhteistyössä lahjoittajien kanssa voidaan tarjota esim. maksuton harrastus lapselle, teatteriliput koko perheelle, liput urheilutapahtumaan tai osallistuminen kiinnostavalle kurssille.

Yhteystiedot

 

Anne Auramo
Hankekoordinaattori
050 348 0056
anne.auramo@ymca.fi

 

Heidi Kotila
Perhekoordinaattori
050 345 0600
heidi.kotila@ymca.fi

 

 

 

 

Harrastuksena eSPORTS - mitä olet aina halunnut lajista tietää?

Osallistumaan-hanke yhdessä eSports koordinaattorin kanssa järjestävät vanhempainillan kaikille eSportsista kiinnostuneille vanhemmille ke 21.11. 2018. klo 17 - 19 Tampereen NMKY:n tilossa (2 krs).Illan aikana eSports koordinaattori Jesse Halme ja eSports linjan opettaja Niklas Hirvelä sekä lajia harrastavat nuoret avaavat lajia, suosituimpia pelejä, ohjattua harrastusta sekä yhdessä treenaamisen merkitystä.Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa suoraan paikan päälle !

OSALLISTUMAAN-hankkeessa mukana olevia yrityksiä

Näin meistä Facebookissa

1 week ago

Osallistumaan hanke

... See MoreSee Less

Lataa lisää