Jokainen lapsiperhe ansaitsee mahdollisuuden tulla osalliseksi ja autetuksi kokemallaan tavalla

OSALLISTUMAAN-hankkeen  yhtenä päätavoitteena on sosiaalisen osallisuuden tukeminen ja lisääminen. Hankkeen kohderyhmänä ovat heikossa taloudellisessa tilanteessa olevat lapset ja lapsiperheet.

 

 

OSALLISTUMAAN-hankkeessa sosiaalinen osallisuus on syrjäytymisen ja yksinäisyyden ehkäisemistä mahdollistamalla osallisuuden kokemuksia sekä perheen toimintaosallisuuden tukemista.

 

OSALLISTUMAAN-hankkeessa yhteistyössä lahjoittajien kanssa voidaan tarjota esim. lapselle harrastus tai teatteriliput koko perheelle.

 

 

 

Yhteistyössä perhetyön toimijoiden kanssa

OSALLISTUMAAN-hankkeeseen mukaan tulevat perheet ohjautuvat lähtökohtaisesti eri perhetyökentän toimijoiden kautta täyttämällä osallistumaan-hakulomakkeen. Perhekoordinaattorilta saat lisätietoja sekä hakemuksen ottamalla yhteyttä.

 

OSALLISTUMAAN-hankkeen perhekoordinaattori tapaa mielellään jokaisen perhetyön toimijan ja  tutustuu myös heidän toimintaan. Vuorovaikutuksellinen kohtaaminen  on yksi hankkeen läpileikkaavia arvoja.

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä perhekoordinaattoriin ja mahdollistetaan yhdessä vaikuttavaa yhteistyötä lapsiperheiden osallisuuden edistämiseksi !

 

Kaksi hyvää kysymystä perheille

Mikä arkinen osallistuminen on estynyt, kun ei vaan ole ole ollut rahaa?

Mihin toimintaan ette koe perheenä voivanne osallistua, koska siihen ei ole varaa?

Heidi Kotila

Perhekoordinaattori