Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

 

 

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Perheiden mukana – hankkeen digivinkki vanhemmille

Hei Sinä aikuinen! Onko Sinulla kysymyksiä lasten ja nuorten pelaamisesta, älylaitteiden ja sosiaalisen median käytöstä tai digitaalikasvatuksesta? Ota yhteyttä Samiin alla olevalla lomakkeella, niin etsitään yhdessä vastauksia Sinulle.

 

Tästä Digivinkkiin!

 

Retkellä Perheiden mukana-hankkeen kanssa

Retkellä Perheiden mukana-hankkeen kanssa on videosarja, jossa käydään läpi Tampereella ja sen lähialueilla olevia, perheille sopivia retkeilykohteita. Uusi retkikohde julkaistaan tällä sivulla aina maanantaisin, joten nyt viimeistään kannattaa ottaa tämä sivu seurantaan!

 

Sarjan jaksot:

1. Hirvi-Simunan luola Lempäälän Höytämössä

2.Hikivuoren luolat Tampereen Hikivuoressa

3.Mannerheiminkallio Tampereen Leinolassa

 

Perheiden mukana-kädentaitovinkki perheille

 

Ensi viikolla alkaa myös kädentaitovinkki pyöriä tällä paikalla. Pikkulinnut laulelevat että kaikkien askarteluhirmujen kannattaa eksyä tälle sivustolle perjantaina 27.3.2020 klo 17.00!

 

 

Perheiden digi-ilta

 

Perheiden digi-illat toteutetaan 25.3.2020 alkaen! Kellonaika on klo 17.00 ja alustana toimii Facebook. Digi-illat ovat suoraa jatkoa hankkeen suosituille korttelikerhoille ja teemailloille. Oikein paljon tervetuloa mukaan!

Tiedetemppuja Ja Kädentaitoja

 

Kaupin mystiset polut

Kaupin mystiset polut on koko perheelle sopiva digitaalinen mobiilipeli, joka on rakennettu Kaupin metsään. Pelaamaan pääsee ottamalla mukaan itsensä, perheensä, älypuhelimensa ja suuntaamalla Kauppiin Biokadulle. Rata lähtee Kaupin Biokadulta ja kiertää metsässä n. 1,5 kilometrin lenkin polkuja pitkin. Lisäohjeet peliin pääsemiseksi alla.

 

Kaupin Mystiset Polut

 

 

 

 

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

6 days ago

Perheiden mukana - hanke

Matka Marskia morottaan - mobiilipeli perheille Linnainmaan metsässä!

Kaupin mystiset polut - peli sai hyvää palautetta asiakkailta, ja sen innoittamana toteutimme vastaavan pelin myös Linnainmaalle! Peli toimii älypuhelimella gps-paikanteisesti seppo.io-alustalla ja sopii erittäin hyvin perheille! Tässä olisi oiva lisätekeminen esimerkiksi kävelylenkille tai mitä mainioin keino saada perheen peleihin hurahtaneet jäsenet ulos raittiiseen ulkoilmaan!
... See MoreSee Less

Matka Marskia morottaan - mobiilipeli perheille Linnainmaan metsässä! Kaupin mystiset polut - peli sai hyvää palautetta asiakkailta, ja sen innoittamana toteutimme vastaavan pelin myös Linnainmaalle! Peli toimii älypuhelimella gps-paikanteisesti seppo.io-alustalla ja sopii erittäin hyvin perheille! Tässä olisi oiva lisätekeminen esimerkiksi kävelylenkille tai mitä mainioin keino saada perheen peleihin hurahtaneet jäsenet ulos raittiiseen ulkoilmaan!

1 week ago

Perheiden mukana - hanke

Heipä hei kaikki!

Tänään jatkuu videosara Retkellä Perheiden mukana-hankkeen kanssa! Tänään päästään tekemään urbaani lähiretki Hikivuorenkalliolle ja sen juurella sijaitseviin luoliin! Tervetuloa mukaan!

Jäikö viime viikon retki näkemättä? Ei hätää, se löytyy täältä: ymcatampere.fi/hankkeet/perheiden-mukana/
... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook

2 weeks ago

Perheiden mukana - hanke

Hei Sinä aikuinen! Onko Sinulla kysymyksiä liittyen lasten ja nuorten pelaamiseen, somen käyttöön tai digikulttuuriin? Vaivaako jokin asia näihin liittyen mieltäsi mutta et oikein löydä vastausta? Perheiden mukana-hankkeen digivinkki on juuri Sinulle! Se on palvelu, jonne voit esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä, ja hankkeen työntekijä Sami vastaa kysymyksiin ja neuvoo parhaansa mukaan. Digivinkki-lomakkeen löydät täältä: ymcatampere.fi/hankkeet/perheiden-mukana/ ... See MoreSee Less

Lataa lisää
Lataa lisää