Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Perheiden peli-ja välipalakerho ViriAnnalatuvalla kokoontuu vielä kaksi kertaa ennen kesätaukoa. Ensi viikolla vietämme kevätkauden päättäjäisiä. POIKKEUKSELLISESTI KERHO ON KESKIVIIKKONA 29.5. Eli kaikki uudet ja vanhat kävijät tervetuloa paikalle klo 17.00 alkaen.😊 ... See MoreSee Less

Perheiden peli-ja välipalakerho ViriAnnalatuvalla kokoontuu vielä kaksi kertaa ennen kesätaukoa. Ensi viikolla vietämme kevätkauden päättäjäisiä. POIKKEUKSELLISESTI KERHO ON KESKIVIIKKONA 29.5. Eli kaikki uudet ja vanhat kävijät tervetuloa paikalle klo 17.00 alkaen.😊

YMCA Tampereen isä-lapsitoiminta ja YMCA Tampereen sekä Pirkanmaan Marttojen Perheiden mukana-hanke järjestävät 8.6 retken Helvetinjärven kansallispuistoon isille, isähahmoille ja heidän lapsilleen! Retkellä on vielä roppakaupalla tilaa, tervetuloa mukaan! ... See MoreSee Less

YMCA Tampereen isä-lapsitoiminta ja YMCA Tampereen sekä Pirkanmaan Marttojen Perheiden mukana-hanke järjestävät 8.6 retken Helvetinjärven kansallispuistoon isille, isähahmoille ja heidän lapsilleen! Retkellä on vielä roppakaupalla tilaa, tervetuloa mukaan!

Huomenna 21.5. perheiden peli-ja välipalaillassa tehdään yhdessä pizzoja. Ota siis suunnaksi ViriAnnalatupa, mutta muista ilmoittautua etukäteen Eijalle, numeroon 050 4300 150, jotta tekemistä ja syötävää riittää kaikille. Aloitamme klo 17.00. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat kokkailijat!😋 ... See MoreSee Less

Huomenna 21.5. perheiden peli-ja välipalaillassa tehdään yhdessä pizzoja. Ota siis suunnaksi ViriAnnalatupa, mutta muista ilmoittautua etukäteen Eijalle, numeroon 050 4300 150, jotta tekemistä ja syötävää riittää kaikille. Aloitamme klo 17.00. Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat kokkailijat!😋
Lataa lisää
Lataa lisää