Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Perheiden mukana- hankkeen peli-ja välipalaillat alkavat jälleen Annalassa. Toimintaa on tiistai-iltaisin klo 17-19 ja se on suunnattu kaikille lapsiperheille. Ensimmäisellä kerralla 15.1. luvassa on taskulamppusuunnistusta, lautapelejä ja kemiallisia kokeita... Tarjolla myös pientä purtavaa. Tulkaahan koko perheen voimin paikalle!😊
PS. Ottakaa omat taskulamput mukaan.
... See MoreSee Less

Perheiden mukana- hankkeen peli-ja välipalaillat alkavat jälleen Annalassa. Toimintaa on tiistai-iltaisin klo 17-19 ja se on suunnattu kaikille lapsiperheille. Ensimmäisellä kerralla 15.1. luvassa on taskulamppusuunnistusta, lautapelejä ja kemiallisia kokeita... Tarjolla myös pientä purtavaa. Tulkaahan koko perheen voimin paikalle!😊
PS. Ottakaa omat taskulamput mukaan.

 

Comment on Facebook

Tulossa ollaan....

#ymcatampere #liikkuvaperhe #liikkeelleluontoon ... See MoreSee Less

#ymcatampere #liikkuvaperhe #liikkeelleluontoon

Perheiden mukana-hanke ja Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden Liikkuva perhe-hanke järkkäävät keväällä yhdessä Liikkeelle luontoon!-tapahtumakokonaisuuden. Ensimmäinen tapahtuma oli tänään Pyynikillä ja ihmisiä saapuikin paikalle rapiat 500 henkeä. Alle 16-vuotiaille osallistujille oli kaiken päälle luvassa ilmainen uintikerta Kalevan uintikeskukseen. Sää oli mitä parhain ja ihmisten hyvän fiiliksen voi aistia kuvasta mitä parhaiten :). #ymcatampere #liikkuvaperhe #liikkeelleluontoon ... See MoreSee Less

Perheiden mukana-hanke ja Tampereen kaupungin liikuntapalveluiden Liikkuva perhe-hanke järkkäävät keväällä yhdessä Liikkeelle luontoon!-tapahtumakokonaisuuden. Ensimmäinen tapahtuma oli tänään Pyynikillä ja ihmisiä saapuikin paikalle rapiat 500 henkeä. Alle 16-vuotiaille osallistujille oli kaiken päälle luvassa ilmainen uintikerta Kalevan uintikeskukseen. Sää oli mitä parhain ja ihmisten hyvän fiiliksen voi aistia kuvasta mitä parhaiten :). #ymcatampere #liikkuvaperhe #liikkeelleluontoon
Lataa lisää
Lataa lisää