Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Ensi viikolla perheiden peli-ja välipalaillassa on kokkailun vuoro. Kokoonnumme ViriAnnalatuvalle tiistaina 19.3. klo 17-19. Ilmoittaudu etukäteen Eijalle numeroon 050 4300 150. Mukaan mahtuu 15 kokkailijaa. Tervetuloa!😋 ... See MoreSee Less

Ensi viikolla perheiden peli-ja välipalaillassa on kokkailun vuoro. Kokoonnumme ViriAnnalatuvalle tiistaina 19.3. klo 17-19. Ilmoittaudu etukäteen Eijalle numeroon 050 4300 150. Mukaan mahtuu 15 kokkailijaa. Tervetuloa!😋Image attachmentImage attachment

Ensi tiistaina eli huomenna 12.3.2019 Perheiden peli- ja välipalaillassa pidetään kivaa Loskapartyjen tahtiin. Ohjelmassa mm.koko perheelle sopivaa pientä kivaa kisailua, visailua, hyvää seuraa sekä pientä naposteltavaa, limboilua, tietokilpailua, sekä mukavaa yhdessäoloa, tietenkin loska-teemalla! Osoite on Takunvainionkatu 2 ja ViriAnnalaTupa. Tervetuloa! ... See MoreSee Less

Ensi tiistaina eli huomenna 12.3.2019 Perheiden peli- ja välipalaillassa pidetään kivaa Loskapartyjen tahtiin. Ohjelmassa mm.koko perheelle sopivaa pientä kivaa kisailua, visailua, hyvää seuraa sekä pientä naposteltavaa, limboilua, tietokilpailua, sekä mukavaa yhdessäoloa, tietenkin loska-teemalla! Osoite on Takunvainionkatu 2 ja ViriAnnalaTupa. Tervetuloa!

Vähän kuvii tän illan appeista, oi nam 😁. ... See MoreSee Less

Lataa lisää
Lataa lisää