Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 days ago

Perheiden mukana - hanke

Huomenna lähdetään Annalassa retkelle Hikivuoren lohkareikkoluolille! Lähtöpaikka on Takunvainionkatu 2 ja lähtöajankohta 17.00! Tulkaa mukaan oikein isolla lössillä!Koululaisten syyslomaviikolla on tarjolla perheille monenlaisia seikkailuja. Tule mukaan tutkimaan Hikivuoren luolia, urbaania Kalevaa sekä mystistä Mannerheiminkalliota! Nähdään pihalla! ... See MoreSee Less

Huomenna lähdetään Annalassa retkelle Hikivuoren lohkareikkoluolille! Lähtöpaikka on Takunvainionkatu 2 ja lähtöajankohta 17.00! Tulkaa mukaan oikein isolla lössillä!

2 days ago

Perheiden mukana - hanke

Olipas kiva olla perjantaina Taysilla vetämässä Vr-jutskia 😎. #ymcatamperePerheiden mukana - hanke en Sami kävi perjantaina vetämässä Taysissa Vrlasimeininkejä. Hyvin sujui pelit näillä vehkeillä 😀. ... See MoreSee Less

Olipas kiva olla perjantaina Taysilla vetämässä Vr-jutskia 😎. #ymcatampere

4 days ago

Perheiden mukana - hanke

Perheiden mukana - hanke (YMCA Tampere) ja Liikkuva perhe - hanke ovat juuri nyt yhdessä retkellä Kintulammella. Kohta päästään laittamaan makkarat notskiin. Kelikin on syksyisen raikas ja ihmisillä hyvä tahto. Kivaa on 😎. #ymcatampere ... See MoreSee Less

Lataa lisää
Lataa lisää