Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

Ajankohtaista Perheiden mukana -hankkeessa

Lataa lisää

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

2 weeks ago

Perheiden mukana - hanke

Myös ensi tiistaina 18.9. klo 17.-19.00 ViriAnnalatuvalla vietetään iltaa välipalakokkailujen merkeissä. Välipalailta on tarkoitettu lapsille vanhemman/vanhempien kanssa ja se on maksuton. Tervetuloa tutustumaan myös kaikki uudet toiminnasta kiinnostuneet. Ilmoittauduthan etukäteen Eijalle numeroon 050 4300 150. ... See MoreSee Less

Myös ensi tiistaina 18.9. klo 17.-19.00 ViriAnnalatuvalla vietetään iltaa välipalakokkailujen merkeissä. Välipalailta on tarkoitettu lapsille vanhemman/vanhempien kanssa ja se on maksuton. Tervetuloa tutustumaan myös kaikki uudet toiminnasta kiinnostuneet. Ilmoittauduthan etukäteen Eijalle numeroon 050 4300 150.Image attachmentImage attachment

Perheiden mukana - hanke järjestää koululaisten syyslomaviikon perjantaina 19.10 retken Helvetinjärven kansallispuistoon ja ilmoittautuminen retkelle on alkanut än-yy-tee-NYT! Retkelle on yhteiskuljetus Tampereelta. Tervetuloa mukaan :). ... See MoreSee Less

Perheiden mukana - hanke järjestää koululaisten syyslomaviikon perjantaina 19.10 retken Helvetinjärven kansallispuistoon ja ilmoittautuminen retkelle on alkanut än-yy-tee-NYT! Retkelle on yhteiskuljetus Tampereelta. Tervetuloa mukaan :).

Suositut lapsi-vanhempi ruokakurssit alkavat jälleen Kansalaistalo Mansikkapaikassa, Lentävänniemessä. Ilmoittaudu mukaan. Puhelinnumero löytyy mainoksesta. ... See MoreSee Less

Suositut lapsi-vanhempi ruokakurssit alkavat jälleen Kansalaistalo Mansikkapaikassa, Lentävänniemessä. Ilmoittaudu mukaan. Puhelinnumero löytyy mainoksesta.
Lataa lisää