Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 days ago

Perheiden mukana - hanke

Nyt lähdetään koko perheen voimin pihalle! Perheet Pihalle-toiminta starttaa 21.9 Kalevasta ja kiertää joka toinen lauantai (pois lukien koululaisten syyslomaviikolla, jolloin special-ohjelmaa) Tampereen alueen eri ulkoilupaikkoja. Retkillä on aina jotakin mielenkiintoista kyseiseen paikkaan liittyvää ohjelmaa. Tulkaa mukaan oikein isolla jengillä! ... See MoreSee Less

Nyt lähdetään koko perheen voimin pihalle! Perheet Pihalle-toiminta starttaa 21.9 Kalevasta ja kiertää joka toinen lauantai (pois lukien koululaisten syyslomaviikolla, jolloin special-ohjelmaa) Tampereen alueen eri ulkoilupaikkoja. Retkillä on aina jotakin mielenkiintoista kyseiseen paikkaan liittyvää ohjelmaa. Tulkaa mukaan oikein isolla jengillä!

1 week ago

Perheiden mukana - hanke

Perheiden peli-ja välipalaillassa ViriAnnalatuvalla kokataan jälleen huomenna 10.9. klo 17-19. Muistathan ilmoittautua Eijalle tämän päivän aikana numeroon 050 4300150. Muutama mahtuu vielä mukaan. ... See MoreSee Less

Perheiden peli-ja välipalaillassa ViriAnnalatuvalla kokataan jälleen huomenna 10.9. klo 17-19. Muistathan ilmoittautua Eijalle tämän päivän aikana numeroon 050 4300150. Muutama mahtuu vielä mukaan.

2 weeks ago

Perheiden mukana - hanke

PerheTorstai alkaa 12.9.2019 Kalevassa!

Perhetorstai on avointa toimintaa kouluikäisten lasten perheille. Toimintaa on viikoittain torstaisin klo 17-19. Iltojen aikana mm. pelataan erilaisia pelejä, seikkaillaan, tehdään ruokaa, retkeillään, tutustutaan uusiin tuttavuuksiin sekä opitaan yhdessä uusia asioita. Paikkana on Pellervonkatu 19, Viitoskerho - tila. Tervetuloa tutustumaan toimintaan niin läheltä kuin kauempaakin.

Mikäli perheessä on kouluikäisten lisäksi myös nuorempia sisaruksia, ovat hekin toki tervetulleita mukaan :). Nähdään Pellervonkadulla!
... See MoreSee Less

PerheTorstai alkaa 12.9.2019 Kalevassa!Perhetorstai on avointa toimintaa kouluikäisten lasten perheille. Toimintaa on viikoittain torstaisin klo 17-19. Iltojen aikana mm. pelataan erilaisia pelejä, seikkaillaan, tehdään ruokaa, retkeillään, tutustutaan uusiin tuttavuuksiin sekä opitaan yhdessä uusia asioita. Paikkana on Pellervonkatu 19, Viitoskerho - tila. Tervetuloa tutustumaan toimintaan niin läheltä kuin kauempaakin.Mikäli perheessä on kouluikäisten lisäksi myös nuorempia sisaruksia, ovat hekin toki tervetulleita mukaan :). Nähdään Pellervonkadulla!
Lataa lisää
Lataa lisää