Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Ajankohtaista Perheiden mukana -hankkeessa

03.09.2018
Viriannala-tuvalla tiistaisin klo 17-19. Osoite Takunvainionkatu 2 33710 Tampere
03.09.2018
Viriannala-tuvalla tiistaisin klo 17-19. Osoite Takunvainionkatu 2 33710 Tampere
Lataa lisää

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Perheiden mukana-hanke pitää tänään pistettä Monitoimitalo 13:ssa Lasten oikeuksien päivän tapahtumassa. Tulkaahan morjestaan! #ymcatampere #pirkanmaanmartat ... See MoreSee Less

Perheiden mukana-hanke pitää tänään pistettä Monitoimitalo 13:ssa Lasten oikeuksien päivän tapahtumassa. Tulkaahan morjestaan! #ymcatampere #pirkanmaanmartat

Huomenna tiistaina Perheiden peli- ja välipalaillassa tehdään pienimuotoista koko perheelle sopivaa tiedettä. Miten neula menee ilmapallon läpi ilman poksahdusta? Mikä on kivoin tyyli saada alumiinitölkki puristettua kasaan? Mitä on virtuaalitodellisuus? Perinteisiä lautapelejäkin on paikalla iso nippu niitä haluaville 😋. Tulkaahan porukalla paikalle! ... See MoreSee Less

Huomenna tiistaina Perheiden peli- ja välipalaillassa tehdään pienimuotoista koko perheelle sopivaa tiedettä. Miten neula menee ilmapallon läpi ilman poksahdusta? Mikä on kivoin tyyli saada alumiinitölkki puristettua kasaan? Mitä on virtuaalitodellisuus? Perinteisiä lautapelejäkin on paikalla iso nippu niitä haluaville 😋. Tulkaahan porukalla paikalle!

Oletko Sinä koskaan lodjannut? Nyt siihen nimittäin olisi oiva tilaisuus! Huomenna tiistaina 6.11 klo 17-19 ViriAnnalaTuvalla tutustutaan lodjaamiseen Wikken, Peppen ja Maren tarinoiden avulla. Tarinat ja pelaaminen sopivat kaiken ikäisille. Lisäksi illan aikana tehdään yhdessä pieni välipala. Illan tirehtööreinä toimivat vanhat tutut Eija ja Sami. Tuu mukaan! ... See MoreSee Less

Oletko Sinä koskaan lodjannut? Nyt siihen nimittäin olisi oiva tilaisuus! Huomenna tiistaina 6.11 klo 17-19 ViriAnnalaTuvalla tutustutaan lodjaamiseen Wikken, Peppen ja Maren tarinoiden avulla. Tarinat ja pelaaminen sopivat kaiken ikäisille. Lisäksi illan aikana tehdään yhdessä pieni välipala. Illan tirehtööreinä toimivat vanhat tutut Eija ja Sami. Tuu mukaan!

Comment on Facebook

Niin ja uteliaimmille: ne tarinat löytyvät papereista kynien ja sukulakujen alta. Nyt voitkin koittaa it-taitojasi, jos haluat saada photoshoppaamalla tietoosi juonipaljastuksia... 😎

Lataa lisää