Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 days ago

Perheiden mukana - hanke

Perheiden mukana - hankkeen retkistä 😊.

YMCA Tampere
Perheiden mukana - hanke tekee paljon retkiä. Retket voivat suuntautua mm. kansallispuistoihin, huvipuistoihin, eläinpuistoihin, lähialueen luontokohteisiin, yrityksiin sekä viranomaisten toimipisteisiin. Retket ovat olleet suosittuja ja erityisesti kiitosta on saanut se, että retkillä on ollut yhteistä tekemistä lapsille ja vanhemmille.
... See MoreSee Less

3 days ago

Perheiden mukana - hanke

Tänään etsittiin aarteita metsästä 😊. #ymcatampereTänään geokätköiltiin Perheiden mukana - hanke en Samin opastuksella. Monta erikoista kätköä löytyi!
Tampereen Lastenklinikan Tuki ry
... See MoreSee Less

Tänään etsittiin aarteita metsästä 😊. #ymcatampere

7 days ago

Perheiden mukana - hanke

Sami kävi tänään vetämässä digitaalipajaa Taysilla perheille. Lapset saivat palautteiden perusteella kivan piristyksen arjen keskelle ja aikuiset puolestaan uutta tietoa lasten ja nuorten some-kulttuurista. Oli kyllä kivaa! #ymcatampereVr-lasimeininkejä Taysissa tänään Perheiden mukana - hankeen Samin kanssa. Kivaa oli, seikkailtiin vuoristoradoilla, hypättiin mäkihyppyä ym.😁

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry
... See MoreSee Less

Sami kävi tänään vetämässä digitaalipajaa Taysilla perheille. Lapset saivat palautteiden perusteella kivan piristyksen arjen keskelle ja aikuiset puolestaan uutta tietoa lasten ja nuorten some-kulttuurista. Oli kyllä kivaa! #ymcatampere
Lataa lisää
Lataa lisää