Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 days ago

Perheiden mukana - hanke

Lapsi-vanhempi kokkausilta jälleen ViriAnnalatuvalla ensi tiistaina 21.1. klo 17-19. Tehdään yhdessä mm. hampurilaisia. Ilta on maksuton, mutta ilmoittautumista etukäteen suositellaan, jotta tekemistä ja syötävää riittää kaikille. Ilmoittautua voit Eijalle numeroon 050 4300 150 tiistai-aamuun mennessä. Tervetuloa! ... See MoreSee Less

Lapsi-vanhempi kokkausilta jälleen ViriAnnalatuvalla ensi tiistaina 21.1. klo 17-19. Tehdään yhdessä mm. hampurilaisia. Ilta on maksuton, mutta ilmoittautumista etukäteen suositellaan, jotta tekemistä ja syötävää riittää kaikille. Ilmoittautua voit Eijalle numeroon 050 4300 150 tiistai-aamuun mennessä. Tervetuloa!

1 week ago

Perheiden mukana - hanke

PerheTorstai kutsuu kokkaamaan ensi torstaina 16.1. klo 17-19. Tule tekemään ja maistelemaan herkullisia välipaloja. Kokoonnumme Viitoskerhon tiloissa, osoitteessa Pellervonkatu 19. Tervetuloa lapset yhdessä vanhemman/ vanhempien kanssa. Mahdollisista erityisruokavalioista kannattaa ilmoittaa etukäteen Eijalle, numeroon 050 4300 150. ... See MoreSee Less

PerheTorstai kutsuu kokkaamaan ensi torstaina 16.1. klo 17-19. Tule tekemään ja maistelemaan herkullisia välipaloja. Kokoonnumme Viitoskerhon tiloissa, osoitteessa Pellervonkatu 19. Tervetuloa lapset yhdessä vanhemman/ vanhempien kanssa. Mahdollisista erityisruokavalioista kannattaa ilmoittaa etukäteen Eijalle, numeroon 050 4300 150.

1 week ago

Perheiden mukana - hanke

Huomenna tiistaina 14.1.2020 Perheiden peli- ja välipalaillassa on luvassa taas huisia tekemistä koko perheelle! Tarjolla on mm:
- Kattaus erilaisia pelejä niin pienemmille kuin isommillekin
- Aarteenetsintää
- Kädentaitoja
- Paracord-punontaa

Paikkana vanha tuttu ViriAnnalaTupa, Takunvainionkatu 2, Annala. Tervetuloa!
... See MoreSee Less

Huomenna tiistaina 14.1.2020 Perheiden peli- ja välipalaillassa on luvassa taas huisia tekemistä koko perheelle! Tarjolla on mm: - Kattaus erilaisia pelejä niin pienemmille kuin isommillekin - Aarteenetsintää - Kädentaitoja - Paracord-punontaa Paikkana vanha tuttu ViriAnnalaTupa, Takunvainionkatu 2, Annala. Tervetuloa!
Lataa lisää
Lataa lisää