Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

 

 

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Perheiden mukana – hankkeen digivinkki vanhemmille

Hei Sinä aikuinen! Onko Sinulla kysymyksiä lasten ja nuorten pelaamisesta, älylaitteiden ja sosiaalisen median käytöstä tai digitaalikasvatuksesta? Ota yhteyttä Samiin alla olevalla lomakkeella, niin etsitään yhdessä vastauksia Sinulle.

 

Tästä Digivinkkiin!

 

Retkellä Perheiden mukana-hankkeen kanssa

Retkellä Perheiden mukana-hankkeen kanssa on videosarja, jossa käydään läpi Tampereella ja sen lähialueilla olevia, perheille sopivia retkeilykohteita. Uusi retkikohde julkaistaan tällä sivulla aina maanantaisin, joten nyt viimeistään kannattaa ottaa tämä sivu seurantaan!

 

Sarjan jaksot:

1. Hirvi-Simunan luola Lempäälän Höytämössä

2.Hikivuoren luolat Tampereen Hikivuoressa

3.Mannerheiminkallio Tampereen Leinolassa

4.Geokätköilyä Nokialla

5.Haralanharjulla Kangasalla

6.Kirskaanniemi Lempäälässä

7.Kaukajärven kartano Tampereen Vehmaisissa

8.Veden puhdistaminen retkellä

9. Ammejärvi Lempäälässä

10.Pyynikinharju Tampereella

11.Epilän kylpylän rauniot Tampereella

12.Plätynpaistoa Kivikeskulla Nokialla

13.Pispalan uittotunneli Tampereella

14.Pikku-Ahveniston luontopolku ja laavu Ylöjärvellä

15.Makaronimössöä Hangaslahdella Tampereella

16.Toasteja Kaitajärven kodalla Lempäälässä

17.Hotdogeja Horhassa Ylöjärvellä

18.Mustijärven laavu Kangasalla

19.Kangasalan näkötornit

20.Saarikonmäen laavu

Retkellä Perheiden mukana-  hankkeen kanssa -opas (PDF)

 

Perheiden mukana-kädentaitovinkki perheille

 

Ensi viikolla alkaa myös kädentaitovinkki pyöriä tällä paikalla. Pikkulinnut laulelevat että kaikkien askarteluhirmujen kannattaa eksyä tälle sivustolle perjantaina 27.3.2020 klo 17.00!

 

 

Perheiden digi-ilta

 

Perheiden digi-illat toteutetaan 25.3.2020 alkaen! Kellonaika on klo 17.00 ja alustana toimii Facebook. Digi-illat ovat suoraa jatkoa hankkeen suosituille korttelikerhoille ja teemailloille. Oikein paljon tervetuloa mukaan!

Tiedetemppuja Ja Kädentaitoja

 

Mobiiliseikkailut

Mobiiliseikkailut ovat koko perheelle sopiva digitaalisia mobiilipelejä, jotka on rakennettu maastoon Kauppiin, Nekalaan, Linnainmaalle sekä Epilänharjulle. Pelaamaan pääsee ottamalla mukaan itsensä, perheensä, älypuhelimensa ja suuntaamalla johonkin alla olevista kohteista.

 

Kaupin Mystiset Polut

Marskia Morottaan

 

Matka Sixtuksen Raunioille

 

Nekalan Pelastus

 

 

 

 

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Nekalan poppoon kanssa etsittiin tänään Afrikan tähtiä. Niitä löytyikin Nekalasta monta tusinaa ja kivaa oli! #ymcatampere ... See MoreSee Less

Nekalan poppoon kanssa etsittiin tänään Afrikan tähtiä. Niitä löytyikin Nekalasta monta tusinaa ja kivaa oli! #ymcatampere

8.8.2020 Kauppi Sport Centerissä liikuntapäivä perheille 😊.Nyt on unelmien mahdollisuus löytää harrastus! Perheliikuntapäivä järjestetään kolmatta kertaa Kauppi Sports Centerin liikuntasaleissa. Koko perheen maksuttomassa tapahtumassa 35 liikuntatoimijaa esittelee omaa toimintaansa ja innostaa liikkumaan yhdessä perheenä. Lue lisää: www.tampere.fi/liikkuvaperhe
#liikkuvatampere #liikkuvaperhetampere #nuortentreenit #harrastavatampere

Koovee ry Ahjolan lasten ja nuorten kerhotoiminta Tampereen Voimistelijat Tampereen Sisu Mansen sulka ry Tampereen Judo ry Varalan Urheiluopisto Tampereen Jumppatiimi Ilves Salibandy Manse Taekwondo ry Sulkaset ry Ilves Ringette Rantaperkiön Isku Tappara Taitoluistelu Tampereen Aikidoseura Nozomi ry Perheliikuntakeskus Hippa Tampereen Voimailuseura TVS Elixiria Sport Tampereen Taekwon-Do seura ry Pinskut Ilves FS futsal Manse PP Juniorit Dream Team Cheerleaders TJJK - Tampereen Ju-Jutsukoulu YMCA Tampere Japan Karate Association Finland Tampereen Pyörä-Pojat Mansen Molskis - Uimahyppyä ja rentoo menoo Tampereelta TaTU Tampereen Ilmailuyhdistys ry. Respeite Capoeira Tampere Tampereen Pyrintö Basketball Tampereen Pyrintö Hiihto Hämeen Liikunta ja Urheilu ry
... See MoreSee Less

8.8.2020 Kauppi Sport Centerissä liikuntapäivä perheille 😊.

Hyvää maanantaita kaikille! Laitetaanpas maanantain kunniaksi järjestyksessään 20. Retkellä Perheiden mukana-hankkeen kanssa - videosarjan video julkaisuun! Tällä videolla retkeilemme Saarikonmäen laavulla Birgitan polulla. Retkiruokana on tänään mukana tulella paistettuja makkaraperunoita, oi nam! Näitä videoita on ollut todella ilo tehdä ja palaute on ollut todella hyvää, oikein paljon kiitoksia siitä. Nyt on kuitenkin hyvä hetki pitää hommasta pikku breikki. Ei syytä kuitenkaan huoleen, sillä hankkeen retkeilyt jatkuvat nyt livenä, ja niistä ilmoitellaan tällä kanavalla :). Nähään retkellä! #ymcatampere www.youtube.com/watch?v=s2Jr_iTFLms&feature=youtu.be ... See MoreSee Less

Video image

Comment on Facebook Tervetuloa ...

Lataa lisää
Lataa lisää