Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 days ago

Perheiden mukana - hanke

Se olisi hyvää isänpäivää kaikille isille 😎.Isät ovat parhaita ja tänään juhlistamme kaikkia maailman isiä! Onnea! Mikä on sinusta parasta tekemistä isäsi/lapsesi kanssa?

Tiesitkö, että YMCA Tampere järjestää vuosittain erilaisia leirejä ja retkiä sekä isille lapsineen, mutta myös koko perheille. Tarjoamme tilaisuuden viettää aikaa yhdessä lasten kanssa.

Kaikessa perheiden mukana -hankkeen toiminnassa pyrimme tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy perheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.
... See MoreSee Less

Se olisi hyvää isänpäivää kaikille isille 😎.

6 days ago

Perheiden mukana - hanke

Tiedätkö mitä ovat 3D-hologrammit? Oletko leiponut taikataikinasta taideteoksia?

Tiistaina 12.11 ViriAnnalaTuvalla pääsee tutustumaan molempien edellä mainittujen juttujen saloihin, tulkaa ihmeessä paikalle koko perheellä!
... See MoreSee Less

Tiedätkö mitä ovat 3D-hologrammit? Oletko leiponut taikataikinasta taideteoksia? Tiistaina 12.11 ViriAnnalaTuvalla pääsee tutustumaan molempien edellä mainittujen juttujen saloihin, tulkaa ihmeessä paikalle koko perheellä!

2 weeks ago

Perheiden mukana - hanke

Huomenna tiistaina 5.11. kokkaamme perheiden peli-ja välipalaillassa lettuja suolaisilla ja makeilla täytteillä. Tervetuloa siis ViriAnnalatuvalle klo 17. 😋 Ilmoittauduthan Eijalle etukäteen, jotta lettuja riittää kaikille. Voit soittaa tai lähettää viestin numeroon 050 4300 150 huomiseen klo 14 mennessä.
Kokkausilta on maksuton.😊
... See MoreSee Less

Huomenna tiistaina 5.11. kokkaamme perheiden peli-ja välipalaillassa lettuja suolaisilla ja makeilla täytteillä. Tervetuloa siis ViriAnnalatuvalle klo 17. 😋 Ilmoittauduthan Eijalle etukäteen, jotta lettuja riittää kaikille. Voit soittaa tai lähettää viestin numeroon 050 4300 150 huomiseen klo 14 mennessä. Kokkausilta on maksuton.😊
Lataa lisää
Lataa lisää