Toiminnan sisältöä ja tavoitteita

Toiminta koostuu mm. korttelikerhoista, retkistä, ruokakursseista ja leireistä, jotka soveltuvat pääsääntöisesti yli 6- vuotiaille lapsille yhdessä vanhempiensa kanssa. Toiminta on pääosin maksutonta osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Maksuttomuudella on pyritty varmistamaan, että myös vähävaraisemmilla perheillä on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Mikäli jokin toiminta on maksullista ja perheen taloudellinen tilanne on heikko, maksuun on mahdollista saada avustusta.

Kaikessa toiminnassaan hanke pyrkii yhdessä tekemisen kautta vahvistamaan lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, tarjoamaan vertaistukea sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin.

Hankkeen kaikessa toiminnassa painottuu vahvasti toiminnallisuus, joka näkyy asiakasperheille mieleenpainuvina uusina kokemuksina.

Hanke pitää sisällään mm. seuraavanlaisia toimintoja:

– Avointa korttelitoimintaa perheille

Tehdään koko perheen kanssa yhdessä asioita, esimerkiksi pelataan, kokkaillaan, käydään retkillä ja tutustutaan uusiin juttuihin.

– Leiritoimintaa

Koulujen lomien ja viikonloppujen aikana järjestettävillä leireillä tehdään yhdessä erilaisia mieleenpainuvia ja elämyksellisiäkin asioita.

– Retkitoimintaa

Retkitoiminnassa vierailemme perheitä kiinnostavissa kohteissa. Vierailukohteina voivat olla esimerkiksi huvipuistot, museot, luonnonpuistot, urheilutapahtumat tai jotkin muut asiakkaiden toivomat kohteet.

– Kotitalousneuvontaa

Pidämme ruokakursseja, jolloin valmistamme yhdessä esimerkiksi maittavan ateriakokonaisuuden tai välipaloja. Annamme ravitsemusneuvontaa sekä kotitalousvinkkejä oman arjen hallintaan.

Toiminnasta tarkemmin Facebookissa

Yhteystiedot
Sami Husari
050 3421633 sami.husari@ymca.fi

Eija Kalliojärvi
050 4300150 eija.kalliojarvi@martat.fi

Perheiden Mukana Tietosuojaseloste

Perheiden mukana-hankkeen GDPR:n mukainen tietosuojaseloste

Perheiden mukana -hankkeesta Facebookissa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 weeks ago

Perheiden mukana - hanke

Isä-lapsileiri on juurikin nyt vierailulla Nokkakiven huvipuistossa 😎. Arska paistaa, ihmisillä hyvä mieli ja hattara on hyvää. Seuraavaksi vuoristorataan! ... See MoreSee Less

Isä-lapsileiri on juurikin nyt vierailulla Nokkakiven huvipuistossa 😎. Arska paistaa, ihmisillä hyvä mieli ja hattara on hyvää. Seuraavaksi vuoristorataan!

4 weeks ago

Perheiden mukana - hanke

Perheiden mukana-hanke kävi tänään vierailulla Tampereen keskuspaloasemalla. Saatiin oiva esittely ambulanssista, paloautoista sekä palomiehen työstä 😁. Kivaa oli! #ymcatampere ... See MoreSee Less

1 month ago

Perheiden mukana - hanke

Tänään retkeiltiin Helvetinjärvellä #ymcatampere #pirkanmaanmartta ... See MoreSee Less

Tänään retkeiltiin Helvetinjärvellä #ymcatampere #pirkanmaanmarttaImage attachment
Lataa lisää
Lataa lisää