Mahtavaa, ilmoittaudu mukaan tästä!

Koripallo on erinomainen joukkuepeli, jossa kaiken kokoiset ja -pituiset pelaajat voivat nauttia urheilun riemusta. Koripallo on maailman toiseksi harrastetuin palloilulaji, ja pelimuodoista löytyy varmasti jokaiselle itselle sopivin malli, oli se sitten tuleva Tokion Olympialaji ”katukoripallo” (3×3 koripallo) tai perinteisempi salissa pelattava peli.    

Koripallo on hyvin taktinen ja fyysinen peli jonka harjoitteet tukevat erinomaisesti kaikkea urheilua ja jokapäiväistä liikuntaa. 

Miten mukaan? 

Koripallo on hyvin helppo ja kustannustehokas laji aloittaa.  

Yksinkertaisin tapa tutustua lajiin ja YMCA Tampereeseen seurana on tulla käymään harjoituksissamme kokeilemaan lajia. Vaihtoehtoisesti voit tulla tapaamaan valmentajiamme ja seuran toimihenkilöitä ”avoimien ovien päiväämme” joita järjestämme aina syksyllä ennen kauden alkua ja joulun alla ennen kevätkauden alkua. Seuraavasta ajankohdasta tiedotamme näillä sivuilla aina kun se on kalenteriin sovittu.  

Periaatteenamme on, että jokaisen on ensin saatava koittaa lajia rauhassa ennen sitoutumispäätöksen tekemistä, ja tarjoammekin kaikille uusille kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua yhden (1) kuukauden ajan joukkueen toimintaan ennen kuin toiminnasta tulee kustannuksia. Olet siis tervetullut kokeilemaan lajia heti kun sinulle sopii! Seuraavat harjoitukset ikäluokittain löydät harjoituskalenteristamme  

Periaatteessa pelaamiseen ei tarvita alkuun kuin sisäpelikengät ja liikuntavarusteet. Pääsääntöisesti laji on myös muilta kustannuksiltaan erittäin kohtuullinen, erityisesti YMCA Tampereen kohdalla tämä pitää paikkansa johtuen kilpailukykyisestä kausihinnoittelustamme. 

Miksi YMCA Tampere 

YMCA Tampere seurana on sitoutunut tarjoamaan kaikille pelaajilleen ja joukkueille tasokasta valmennusta ja joukkueen tavoitteita tukevaa haastetta oli se sitten ikäluokkansa suomen huipulla tai vähemmän kilpailullisessa ympäristössä. Pelaajan ja joukkueen tavoitteet määrittävät tämän.

Ilmoittaudu mukaan!