Koripallo- / urheiluvalmennus iltapäivisin

YMCA Tampere koripallotoiminta aloittaa 12.8.2019 1.-5. -luokkalaisille tytöille ja pojille suunnatun iltapäivävalmennuksen YMCA Tampereen Kisahallissa (Namikan salilla) osoitteessa Satakunnankatu 31.
Toiminnassa käytetään myös muita YMCA Tampereen tiloja sekä muita Tampereen kaupungin liikuntatiloja. Toimintaan ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa käytännöistä ennen toiminnan alkua.

Iltapäivätoiminta alkaa heti koulupäivän jälkeen – ovet avautuvat tiloihin klo 12.15.
Lapsilla on mahdollisuus tehdä läksyjä klo 14.30 saakka, jonka jälkeen urheillaan ammattivalmentajien ohjaamana klo 17.15 asti. Jokaiselle on tarjolla välipalaa.

Toimintaa maksaa 120e/kk.
Hinta muodostuu välipalasta (50%), valmentajien ja ohjaajien palkat (30%), tilavuokrat (18%), muut urheilutoiminnasta aiheutuvat kulut (2%).

Toiminnassa mukana olevat muodostavat yhdessä koripallon iltaryhmien kanssa joukkueet ikäryhmiensä sarjoihin. Iltapäivätoiminnan maksuun sisältyy YMCA Tampereen iltaryhmätoiminta.

 

 

Toiminnan sisältö 

Iltapäivän koripallo- ja urheiluvalmennus on tavoitteellista ja monipuolista – se suunnitellaan ikäryhmälle sopivaksi. Lapset urheilevat päivittäin ohjatusti 1,5h-2h. Koripallon lisäksi tehdään monipuolisia lapsen kehitystä tukevia harjoituksia, sekä erilaisia lajikokeiluja.

Iltapäivätoimintaan osallistuvilla on mahdollisuus urheilun lisäksi muun muassa tehdä koulutehtäviä ja nauttia välipala, kuten perinteisessäkin iltapäiväkerhossa.

Heti koulupäivän jälkeen alkava harrastus tuo myös helpotusta lapsiperheiden arkeen – perheille jää enemmän yhteistä aikaa ja mahdolliset useamman harratuksen päällekkäisyydet vähenevät.

 

 

Lisätietoja: Pena Ranta, pena.ranta@ymca.fi, 040 739 5311

Ilmoittaudu toimintaan Seuramapista valitsemalla jaostoksi “koripallo” ja haluttu ryhmä.