XYMCA 23102018 Rm 0020 2

A-pojat, 16-18 -vuotiaat

Harjoitusvuorot ovat Sammon keskuslukiolla tiistaisin klo 18.30-20.00 ja torstaisin klo 18.30-20.00, Namikan Kisahallissa keskiviikkoisin klo 19.45-21.00 sekä Hervannan ammattikoululla perjantaisin klo 17.00-18.30

Pelaaminen

A-Pojat on jaettu kahteen joukkueeseen, joista toinen pelaa alle 19-vuotiaiden valtakunnallista 1. divisioonaa ja toinen alle 19-vuotiaiden läntisen alueen aluesarjaa. Joukkueessa on niin vanhoja koripallokonkareita kuin vasta lajin pariin löytäneitä uusia sankareita.

Tavoitteet – Pitkä aikaväli ja nyt, tulokselliset ja muut tavoitteet

Ensisijaisesti joukkue tarjoaa aikuistumisen kynnyksellä oleville pojille mahdollisuuden pelata koripalloa pojille itselleen sopivalla ja mukavalla tasolla. Joukkueissa kaikki saavat peliaikaa ja pääsevät näin oppimaan ja haastamaan itseään käytännön pelaamisen kautta. Pitkän aikavälin tavoitteena joukkueella on tarjota pojille pitkäaikainen harrastus ja olla paras paikka tälle harrastukselle myös juniorivuosien päätyttyä. Tuloksellisesti joukkue haluaa pärjätä molemmissa sarjoissa ja siten haastaa jokaista pelaajaa viimeisinä juniorikausina. Tärkeintä on, että joka pojalla on harjoituksista lähtiessään parempi fiilis kuin harjoituksiin tullessa – niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä.

Harjoittelun painopisteet

Valtakunnallista sarjaa pelaava joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa, ja alueellisessa sarjassa pelaava joukkue harjoittelee kahdesti yhdessä valtakunnallisen porukan kanssa. Harjoittelussa painopiste on käytännön oppimisessa pelaamisen, pelitilanteiden sekä yksilötaitojen kehittämisessä – kullekin pelaajalle sopivalla tasolla ja intesiteetillä.

Terveiset lukijoille tai uusille kiinnostuneille:

Mikäli kovatasoinen mutta rentofiiliksinen koripallo kiinnostaa, tervetuloa kokeilemaan tai katsomaan harjoituksia.

Valmentajat

Jarkko Mäki 
Jarkko.maki@ymca.fi 
045 134 5895 

Kari Kohtala 
Otto Vainio 

Ilmoittaudu mukaan!

Sammon keskuslukio, Uimalankatu 5
Namikan Kisahalli, Satakunnankatu 31
Hervannan ammattikoulu, Tredu, Hepolamminkatu 10