MINIPOJAT 10-11 -vuotiaille

Kausi 2018-2019 on käynnissä.

Yhteiset harjoitusvuorot ovat Namikan Kisahallissa maanantaisin klo 16.00-17.30 ja perjantaisin klo 18.15-19.45

Vuonna 2007 syntyneille on lisäksi harjoitusvuorot Namikan Kisahallissa keskiviikkoisin klo 18.30-19.45 ja Tammerkosken koululla tiistaisin klo 18.30-20.00

Vuonna 2008 syntyneille on lisäksi harjoitusvuoro Tammerkosken koululla tiistaisin klo 17.00 – 18.30

Kauden alkaessa ryhmässä on 24 poikaa ja mukaan mahtuu vielä uusiakin koripalloilijoita. Ryhmä koostuu vuosina 2008 ja 2007 -syntyneistä pojista, jotka harjoittelevat ja pelaavat osittain yhdessä ja erikseen. Yhteisiä vuoroja on viikossa kaksi ja lisäksi -08 -syntyneet harjoittelevat oman ryhmänä yhden kerran ja -07 -syntyneet kaksi kertaa viikossa. Eli kokonaisuutena harjoituksia on kolme tai neljä kertaa viikossa.

 

 

 

 

Kuluvalla kaudella YMCA Tampereen minipojat pelaavat kolmea sarjaa: 2007 syntyneiden I-divisioonaa, 2007 syntyneiden II-divisioonaa sekä 2008 syntyneiden II-divisioonaa. 2007 syntyneiden II-divisioonaa pelataan ikäluokkista yhdistetyllä ”kiertävällä kokoonpanolla”. Kolmea eri sarjaa pelataan, koska halutaan antaa kaikille oikean tasoisia pelejä ja erilaisia pelikokemuksia.

Sarjapelien lisäksi osallistutaan erilaisiin turnauksiin. Ennen sarjapelien alkua osallistutaan Delfin Basket -turnaukseen Tampereella ja Spalding Cupiin Heinolassa. Pääsiäisen tienoille on suunnitteilla ryhmän ensimmäinen turnausmatka ulkomaille, eli Lloret De Marissa Barceloonan kupeessa, pelattava GloBasket -turnaus. Turnauskausi huipentuu perinteisesti äitienpäiväviikonloppuna pelattavaan Namikaturnaukseen.

Kilpailullinen tavoite joukkueelle on tällä hetkellä asetettu tulevaisuuteen, eli tavoitteena on pelata aikanaan U16-ikäluokan valtakunnallista sarjaa. Sen lisäksi, että tavoitteena on kehittää pojista hyviä koripalloilijoita, toisena tavoitteena on kasvattaa heistä urheilijoita, joille liikunta on osa päivittäistä elämää urheilu-uran jälkeen. Lisäksi koripallon avulla opetamme mm. muiden ihmisten kunnioitusta ja yhteistyön tärkeyttä.

 

Tälle yksittäiselle kaudelle ei olla asetettu tarkkoja tuloksellista tavoitteita, vaan keskittyminen on yksilöiden ja joukkueen suoritusten parantumisessa kauden edetessä. Mutta tottakai poikien tavoitteena on voittaa aina, kun peliasun pukevat päällensä.

Harjoittelussa kauden pääteemoina ovat henkilökohtaisten taitojen kehittäminen, liikkuvuuden parantaminen ja voimaharjoittelu oman kehon painolla, samalla painottaen suuresti kehonhallintaa. Joukkueena pelaamisen konseptiin ja sen perusajatuksiin tutustaan kauden kuluessa.

Henkisellä puolella teemana on harjoitteleminen ja itsensä kehittäminen. Kiinnitetään huomioita keskittymiseen, kannustetaan tekemään asioita mitä ei vielä osaa ja haastamaan itsensä pelkäämättä epäonnistumista. Lisäksi ohjataan poikia itsenäisesti ja aktiivisesti miettimään, kuinka asioita voisi tehdä vieläkin paremmin.

Syrjänen Tuomas

#4

Kerby Erik

#6

Hautala Luka

#7

Vataja Roope

#8

Ahonen Luka

#9

Petänen Salama

#10

Sikkilä Eeli

#11

Langwaldt Henrik

#12

Toivonen Olavi

#14

Haruna Laawie

#16

Haruna Amani

#19

Mäkinen Rasmus

#20

Jaakkola Urho

#21

Tommiska Kalle

#22

Kivinen Valtteri

#23

Mäkelä Kaapo

#24

Penttilä Akseli

#29

Ulminen Samuel

#35

Kristo Juhani

#39

Aaltonen Onni

#43

Salonen Iiro

#55

Pilke Jasu

#61

Vauranoja Oskar

#66

Markova Patrik

#70

Elorae Terho

#77

Järvinen Markus

#80

Valmentajat

Heikki Myllymäki

Johtoryhmän pj, minipoikien 08 vastuuvalmentaja

Jarno Mäkinen

Juniorivalmennuspäällikkö

Janne Heikkilä

Minipojat 07 vastuuvalmentaja

Joakim Gassama

Yökoriksen ohjaaja, koripallovalmentaja