Namikaturnaus 2020 Facebook 01

KORIPALLON UUDET SIVUT OSOITTEESSA

www.ymcatamperekoripallo.fi

VANHOJA SIVUJA EI ENÄÄ PÄIVITETÄ!

 

Kevään 2020 Namikaturnaus joudutaan valitettavasti perumaan vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen.

Toivomme, että tilanne normalisoituu mahdollisimman pian ja pyrimme järjestämään korvaavana tapahtumana esimerkiksi kesäisen 3×3-koripalloturnauksen.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja ilmoitamme heti, mikäli kesäturnauksen järjestäminen näyttää ajankohtaiselta.

 

Seuraava Namikaturnaus järjestetään jälleen keväällä 2021. Silloin entistä vahvempana ja toivottavasti myös suurempana kuin koskaan. Sinne olette kaikki lämpimästi tervetulleita.

Yhteystiedot ja lisäinfoa
marleena.sirpela@ymca.fi
puh. 045 891 9071

Namikaturnaus 2020 info

 

 

Sarjat kaikille juniori-ikäryhmille.

Jokaiseen sarjaan otetaan korkeintaan 12 joukkuetta, joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Järjestäjällä on oikeus yhdistää sarjoja, mikäli tarvittava määrä joukkueita ei täyty (väh.4 joukkuetta / sarja).

 

 

Mikroikäisten turnaus

pelataan lauantaina 13.6.2020 yhden päivän mittaisena ja kentällä joukkueesta on samanaikaisesti neljä pelaajaa.

Mini-ikäisten sarja on jaettu kahteen ikäryhmään – pieniin ja isoihin koreihin.

 

 

Peliaika

Kaikissa sarjoissa peliaika on 4×6 minuuttia tehokasta peliaikaa. Kello pysäytetään korista pelin viimeisen kahden minuutin aikana. Jatkoaika Sudden death -periaatteella. Jatkoaika aloitetaan ylösheitolla. Käytössä 1 aikalisä ensimmäisellä puoliajalla, kaksi aikalisää toisella. Puoliaika on 3 minuuttia.

 

Maksut ja passit

Majoitusvaihtoehtoja on kaksi – koulumajoitus ja hotellimajoitus.

H-passi 120e: sisältää turnaukseen osallistumisen, hotellimajoituksen 3hh Hämeenpuiston Scandicissa, ruokailut (lauanai lounas ja päivällinen ja sunnuntai lounas) sekä tarvittaessa turnauskuljetukset.

H-passi huoltajat 105e: sisältää hotellimajoituksen 3hh Hämeenpuiston Scandicissa, ruokailut (lauanai lounas ja päivällinen ja sunnuntai lounas).

H2-passi 155e: sisältää 2 yön (pe-su) majoituksen Hämeenpuiston hotelli Scandicissa, ruokailut (lauanai lounas ja päivällinen ja sunnuntai lounas) sekä tarvittaessa turnauskuljetukset.

A-passi 80e: sisältää koulumajoituksen TYLL:n kiinteistössä, ruokailut (lauanai lounas ja päivällinen ja sunnuntai aamupala ja lounas) sekä tarvittaessa turnauskuljetukset.

A-passi huoltajat 55e: sisältää koulumajoituksen TYLL:n kiinteistössä, ruokailut (lauanai lounas ja päivällinen ja sunnuntai aamupala ja lounas)

Pelipassi 15e: siältää turnaukseen osallistumisen. Jokaisella pelaajalla ja valmentajalla pitää olla vähintään pelipassi.

 

Joukkuemaksu 100 e (marraskuun loppuun mennessä ilmoittautuneet 0e).

Takaisin alkuun

Joukkuemaksu

Joukkuemaksu, 100 €, on maksettava toukokuun loppuun mennessä. Näin varmistat joukkueesi osallistumisen ja paikan turnauksessa.

Laskut lähetetään Torneopalin kautta ilmoittamaanne sähköpostiin.

Joukkuemaksua voidaan palauttaa poikkeuksellisissa tianteissa, kuten turnauksen peruuntumisen johdosta.

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen on sitova. Lääkärintodistuksella on mahdollisuus passien hinnan palautukseen turnauksen jälkeen.

 

Säännöt

PELIAIKA

Kaikissa sarjoissa peliaika on 4×6 minuuttia tehokasta peliaikaa. Kello pysäytetään korista pelin viimeisen kahden minuutin aikana. Jatkoaika Sudden death -periaatteella. Jatkoaika aloitetaan ylösheitolla. Käytössä 1 aikalisä ensimmäisellä puoliajalla, kaksi aikalisää toisella.

Puoliaika on 3 minuuttia.

JATKOAIKA

Viimeisen erän ja jatkoajan välissä on 1 minuutin tauko. Jatkoaika pelataan Sudden death -periaatteella. Jatkoaika alkaa ylösheitolla.

AIKALISÄ

Käytössä 1 aikalisä ensimmäisellä puoliajalla, kaksi aikalisää toisella. Jatkoajalla ei ole aikalisää. Toisen puoliajan käyttämätön aikalisä EI siirry jatkoajalle.

PELUUTTAMINEN

Pelaajien lukumäärää ei ole rajoitettu. Lepuutussääntöä ei ole.

PUOLUSTUS

Minit ja mikrot, pakollinen pelaajavartiointi. Jos ero on yli 30 pistettä, niin tämän jälkeen tehdyn korin jälkeen paluu puoleen kenttään. Vanhemmissa junioreissa puolustusmuoto on vapaa.

VAPAAHEITOT

Joukkuevirheet täyttyvät normaalisti neljästä virheestä Vapaaheitot viidennestä joukkuevirheestä alkaen. Muilta osin noudatetaan SKL:n voimassa olevia sääntöjä ja määräyksiä.

PÖYTÄKIRJAT

Pöytäkirja täytetään 15 min. ennen ottelun alkua.

MYÖHÄSTYMISET

Jos joukkue myöhästyy ottelusta 10 min tuomitaan joukkue hävinneeksi 2 – 0.

VASTALAUSEET

Mahdolliset vastalauseet on jätettävä 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä salin vastaavalle ja maksettava vastalausemaksu 50€, mikä palautetaan jos vastalause hyväksytään.

Turnauksen jury käsittelee vain sellaiset vastalauseet, joiden tulos voi olla 2 – 0. Uusintaotteluita ei pelata.