Tapahtumat 2019

11.–12.5.2019 Namikaturnaus, Tampere
5/2019 koripallokauden päättäjäiset
6.6.2019 YMCA World Challenge
6/2019 kesäkoris
7/2019 3×3 katukoristurnaus
18.8.2019 Puisto Fiesta
30.8.2019 Pirkka Street Basket -katukoristurnaus
6.-8.9/2019 Seuraleiri – Kisakallio, Susi Training Center
9/2019 Kauden avajaiset
12.12. Ymca Tampere joulukahvit ja -puurot

Tapahtumakuvaukset keskeisimmistä tapahtumista

Namikaturnaus on perinteeksi muodostunut junioriturnaus, joka järjestetään äitienpäiväviikonloppuna Tampereella. Turnaus on seuran isoin varainhankinnallinen tapahtuma ja sen onnistumisesta vastaa koripallojaosto yhdessä työntekijöiden kanssa. Turnauksessa ratkotaan voiton lisäksi myös YMCA:n Urheiluliiton mestaruus. Namikaturnaukseen tavoitellaan osallistujamääräksi 60 joukkuetta, joka varmistaisi positiivisen taloudellisen tuloksen turnauksesta.
Lisää turnauksesta pääset lukemaan sivulta Namikaturnaus.

Puisto Fiesta pidetään Hämeenpuistossa 18.8.2019. Tapahtuman yhteydessä Namikan Kisahallissa on avoimet ovet ja kaikki ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme ja tiloihimme.

YMCA Tampereen koripallokauden avajaiset järjestetään tänä vuonna hieman tavallista myöhemmin syyskuun alkupuolella. Tarkka päivämäärä ilmoitetaan lähiaikoina.

Pirkka Street Basket – Vuoden hauskin koulupäivä!

Suomen Koripalloliitto, Kesko ja YMCA Tampere järjestävät yhteistyössä katukorista koululaisille tapahtuman. Se on tarkoitettu 1.-6.-luokkalaisille lapsille, jotka pääsevät viettämään liikunnallisen ja hauskan koulupäivän pelaten ja kannustaen lyhyissä 3×3 koripallo-otteluissa. Tapahtumassa on musiikkia ja tarjolla on välipalaa.

Tapahtuman tavoitteena on tarjota oppilaille erilainen, innostava koulupäivä liikunnan parissa sekä tutustuttaa lapsia koripalloon urheilu- ja liikuntamuotona. Samalla YMCA Tampere toivoo näkyvyyttä koripalloseurana sekä uusia innokkaita harrastajia seuratoimintaan hienon lajin pariin.

Pirkka Street Basket järjestetään perjantaina 30.8.2019. Paikkana toimii Ratinan aukio. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!

 

YMCA Tampere koripallon seuraleiri järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa.

Paikka on vaihtunut tälle vuodelle Kisakallioon, jossa pääsemme harjoittelemaan Susijengin kotiluolassa, Susi Training Centerissä.

Leirin ajankohta on 6.-8.9.2019.

Leiri toimii valmentajille koulutustapahtumana ja antaa junioreille mukavan leirikokemuksen lisäksi mahdollisuuden kehittää monipuolisesti laji- ja liikuntataitojaan.

YMCA Tampereen jäsenet voivat ilmoittautua kirjautumalla omilla tunnuksilla järjestelmään ja liittymällä uuteen ryhmään. Voit ilmoittautua seuraleirille tästä.