Tapahtumat 2019

11.–12.5.2019 Namikaturnaus, Tampere
5/2019 koripallokauden päättäjäiset
6.6.2019 YMCA World Challenge
6/2019 kesäkoris
7/2019 3×3 katukoristurnaus8/2019 Puisto Fiesta / kauden avajaiset
8/2019 Kuortaneen seuraleiri
9/2019 Pirkka Street Basket -katukoristurnaus
12.12. Ymca Tampere joulukahvit ja -puurot

Tapahtumakuvaukset keskeisimmistä tapahtumista

Namikaturnaus on perinteeksi muodostunut junioriturnaus, joka järjestetään äitienpäiväviikonloppuna Tampereella. Turnaus on seuran isoin varainhankinnallinen tapahtuma ja sen onnistumisesta vastaa koripallojaosto yhdessä työntekijöiden kanssa. Turnauksessa ratkotaan voiton lisäksi myös YMCA:n Urheiluliiton mestaruus. Namikaturnaukseen tavoitellaan osallistujamääräksi 60 joukkuetta, joka varmistaisi positiivisen taloudellisen tuloksen turnauksesta.
Lisää turnauksesta pääset lukemaan sivulta Namikaturnaus.

Kesäkoris on ammattivalmentajien tarjoama kesällä toimiva harjoitusjakso, joka on avoin kaikille
7-15 -vuotiaille koripallojunioreille, seurasta riippumatta. Kesäkoriksessa harjoittelemme niin joukkuepelitaitoja, kuin jokaisen pelaajan henkilökohtaisia koripallotaitoja.

Kesäkoris järjestetään Namikan Kisahallissa (Satakunnankatu 31)
3.6.-19.6.2019 maanantaista torstaihin
klo 12-13.30 (viimeinen kerta keskiviikkona 19.6.2019)

Hinta: 50 euroa.

Ilmoittaudu kesän treeneihin tästä.

Lisätiedot Kesäkoriksesta
joakim.gassama@ymca.fi

Pirkka Street Basket -katukorista koululaisille tapahtuma on tarkoitettu 1.-6.-luokkalaisille lapsille, jotka pääsevät viettämään liikunnallisen ja hauskan koulupäivän pelaten ja kannustaen lyhyissä 3×3 koripallo-otteluissa. Tapahtumassa on musiikkia ja tarjolla on välipalaa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Keskon ja Koripalloliiton kanssa. Tapahtuman keskeisin tarkoitus on lisätä YMCA Tampereen tunnettuutta koripalloseurana ja rekrytoida uusia innokkaita harrastajia tulevalle kaudelle.

Kauden avajaiset pidetään Puisto Fiestan kanssa samaan aikaan. Namikan Kisahallissa on avoimet ovet ja kaikki ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme ja tiloihimme. Päivämäärä tarkentuu lähempänä tapahtumaa.

Kuortaneen seuraleiri järjestetään kolmatta kertaa elokuussa 2019. Leiri toimii valmentajille koulutustapahtumana ja antaa junioreille hyvän kokemuksen ja kehittää yksilö- ja lajitaitoja tulevalle kaudelle.

Voit ilmoittautua seuraleirille tästä.

YMCA Tampereen jäsenet voivat ilmoittautua kirjautumalla omilla tunnuksilla järjestelmään ja liittymällä uuteen ryhmään.