Messinpaja

on suunnattu noin 16-23 -vuotiaalle nuorelle, joka on keskeyttänyt toisen asteen opinnot tai ei ole päässyt vielä aloittamaan niitä. Messinpajan toiminta on erityisesti suunnattu ujolle, aralle, yksinäiselle tai haastavassa elämäntilanteessa olevalle nuorelle, joka tarvitsee kokonaisvaltaista tukea aikuisilta ihmisiltä. Messinpajan toiminta toteutetaan yhteistyössä Tampereen seurakuntien kanssa.

Paja toimii maanantaista torstaisin klo 9-14 osoitteessa Hämeenpuisto 14 F / Satakunnankatu 31 G (Sisäänkäynti)

Täältä lisää tietoa

Messin tila

tarjoaa mukavaa yhdessäoloa ja toimintaa sekä henkilökohtaista apua ja ohjausta tukea kaipaaville 13-20 -vuotiaille nuorille. Ohjaajilta saa tukea ja apua omassa elämässä askarruttaviin asioihin. Nuoret voivat osallistua toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

Tila on osoitteessa Hämeenpuisto 14 F ja se on auki maanantaista torstaihin klo 15 – 20.

Lisää täältä

 

Messin kohtaamispaikka

on 18–35-vuotiaille nuorille aikuisille suunnattu matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Toimintaan ei tarvitse sitoutua, vaan nuori voi tulla kohtaamaan muita ja hakea tukea sekä ohjausta omien voimavarojensa mukaisesti. Kohtaamispaikka on nuorten aikuisten olohuone, jonka toimintaan he itse saavat vaikuttaa.

Kohtaamispaikka toimii osoitteessa Hämeenpuisto 14 F ja se on auki maanantaista torstaihin klo 10 – 15. Joka toinen perjantai klo 17 – 21.

Täältä lisää tietoa