Kohtaamispaikan ajankohtaista Facebookista

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

6 days ago

Messin Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikan ohjaajat esittäytyy!

Morjesta vaan kaikille! Nimeni on Janne a.k.a Jännä-Janne a.k.a Janban a.k.a Fisehan poika ja olen toiminut Messin kohtaamispaikalla ohjaajana reilut kolme vuotta. Ikää löytyy 30-v ja asustelen kihlattuni ja kahden kanin kanssa.

Olen alunperin Kuopiosta kotoisin ja muutin Tampereelle vuonna 2017, kun aloitin oppisopimuksella nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan koulutuksen kohtaamispaikalla. Vapaa-ajalla tykkään pelailla pelejä kavereiden kanssa, käydä salilla ja katsoa elokuvia ja sarjoja. Myös yhtenä mielenkiinnon kohteenani on Japani ja haaveena olisikin sinne joku päivä matkustaa. Jos herää kysyttävää, heittäkää kommenttia ni vastailen mielelläni!

Pysytelkäähän terveenä!

Ciao!

#messinkohtaamispaikka #ymcatampere
... See MoreSee Less

Kohtaamispaikan ohjaajat esittäytyy! Morjesta vaan kaikille! Nimeni on Janne a.k.a Jännä-Janne a.k.a Janban a.k.a Fisehan poika ja olen toiminut Messin kohtaamispaikalla ohjaajana reilut kolme vuotta. Ikää löytyy 30-v ja asustelen kihlattuni ja kahden kanin kanssa. Olen alunperin Kuopiosta kotoisin ja muutin Tampereelle vuonna 2017, kun aloitin oppisopimuksella nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan koulutuksen kohtaamispaikalla. Vapaa-ajalla tykkään pelailla pelejä kavereiden kanssa, käydä salilla ja katsoa elokuvia ja sarjoja. Myös yhtenä mielenkiinnon kohteenani on Japani ja haaveena olisikin sinne joku päivä matkustaa. Jos herää kysyttävää, heittäkää kommenttia ni vastailen mielelläni! Pysytelkäähän terveenä! Ciao! #messinkohtaamispaikka #ymcatampere

1 week ago

Messin Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikan ohjaajat esittäytyy.

Moi! Olen Messin kohtaamispaikan vastaava ohjaaja Panu. Tunnetaan myös nimillä Panski, Proteiini-Panu ja Penicio Panuel. Olen naimisissa ja kahden tyttären isä ja tällä hetkellä vielä 37 vuotias. Vapaa-ajan täyttää perheen ja koirien kanssa oleminen ja tekeminen sekä musiikin ja kuntoilun harrastaminen.

Minun Ymca Tampere ja Messi urani alkoi jo seitsemän vuotta sitten työkokeilun merkeissä ja jatkui oppisopimuksella nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi. Nyt olen ollut kohtaamispaikassa ohjaajana kahden vuoden ajan ja tämän vuoden alusta olen toiminut vastaavana ohjaajana. Peace, love & rok on - Panu

Hyvää viikonloppua kaikille!

#ymcatampere #messinkohtaamispaikka
... See MoreSee Less

Kohtaamispaikan ohjaajat esittäytyy. Moi! Olen Messin kohtaamispaikan vastaava ohjaaja Panu. Tunnetaan myös nimillä Panski, Proteiini-Panu ja Penicio Panuel. Olen naimisissa ja kahden tyttären isä ja tällä hetkellä vielä 37 vuotias. Vapaa-ajan täyttää perheen ja koirien kanssa oleminen ja tekeminen sekä musiikin ja kuntoilun harrastaminen. Minun Ymca Tampere ja Messi urani alkoi jo seitsemän vuotta sitten työkokeilun merkeissä ja jatkui oppisopimuksella nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi. Nyt olen ollut kohtaamispaikassa ohjaajana kahden vuoden ajan ja tämän vuoden alusta olen toiminut vastaavana ohjaajana. Peace, love & rok on - Panu Hyvää viikonloppua kaikille! #ymcatampere #messinkohtaamispaikka

2 weeks ago

Messin Kohtaamispaikka

Tänään olisi kohtaamispaikalla ollut mahdollisuus lähteä käymään kuntosalilla mutta sattuneesta syystä se ei ole nyt mahdollista. Tästä syystä ajattelimme antaa kaikille hieman vinkkejä miten voit toteuttaa kuntosali harjoittelua ilman kuntosalia.

Tampereelta löytyy monia ulkokuntosaleja ympäri kaupunkia. Esim. Ratinan sillan alla on kattava määrä laitteita, joilla pystyy tekemään monimuotoisen treenin. Muista tietysti sosiaalisten kontaktien ohjeistus ja käsidesi mukaan!

www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntapaikat/ulkokuntosalilaitteet.html

Välttämättä et tarvitse kauhean kattavaa laite valikoimaa vaan voit toteuttaa treenin kahdella/ kolmella välineellä, niin kuin videolla näytämme.

Mukavaa viikon alkua toivottelee kohtaamispaikan ohjaajat!

#ymcatampere #messinkohtaamispaikka #ulkokuntosali #leukojenvetomestari
... See MoreSee Less

Lataa lisää

Messin kohtaamispaikka

Messin kohtaamispaikka

Messin kohtaamispaikka on suunnattu kaikille 18-35-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka haluavat:

  • paikan, jossa viettää aikaa, kohdata muita ja saada kavereita
  • paikan, mistä saada tarpeen vaatiessa ohjausta ja tukea arjen haasteisiin

 

  • paikan, missä osallistua pienryhmätoimintaan
  • paikan, jonka toimintaan saa itse vaikuttaa
  • paikan, jonka toimintaan voi osallistua omien voimavarojen mukaisesti (ei vaadi sitoutumista)

 

Messin kohtaamispaikassa tuetaan yhteisöllisyyttä (= yksinäisyyden vähenemistä), osallisuutta sekä oman itsensä että yhteisön kehittymistä. Kohtaamispaikka on nuorten aikuisten olohuone, jonka sisältöön nuoret itse saavat vaikuttaa.  Toiminta on päihteetöntä ja maksutonta.

 

Työntekijöitä kohtaamispaikassa on kolme, ja aukioloajat ovat maanantaista torstaihin klo 10:00-15:00 ja joka toinen perjantai klo 17:00-21:00.

Perjantain aukioloista ilmoitetaan erikseen Messin kohtaamispaikan Facebook-sivuilla, joka löytyy nimellä Messin kohtaamispaikka

Linkki Facebook-sivuille: https://www.facebook.com/messinkohtaamispaikka/

Toimintaan ja aukioloaikoihin liittyvistä muutoksista tullaan myös tiedottamaan kohtaamispaikan facebook-sivulla.

Messin kohtaamispaikka sijaitsee osoitteessa: Tampereen NMKY ry/Messin kohtaamispaikka, Hämeenpuisto 14 F, 33210 Tampere

Ohjaajat

Panu Lehtoniemi
vastaava ohjaaja
panu.lehtoniemi(at)ymca.fi puh.050-441 4515

Janne Fiseha
ohjaaja
janne.fiseha(at)ymca.fi puh. 045-885 7003

 

Yhteistyössä