Ajankohtaista keväällä 2020

Toiminnasta

Tiesitkö, että Messin tilalla voit jutella mieltäsi painavista asioista kahden kesken ohjaajan kanssa? Tule paikalle tai ole yhteydessä puhelimen tai somen kautta, yhteystiedot alla.

Kevään ensimmäinen aukiolopäivä on 7.1.2020, jolloin avaamme klo 15.00.

Pienryhmistä

Tammikuussa julkaisemme lisätietoa kevään ryhmistä.

Toiminnasta tarkemmin

Messin tilan aukiolo

Messin tila on avoinna:

  • 13-20 -vuotiaille maanantaista torstaihin klo 15-20
  • 18-35 -vuotiaille joka toinen perjantai klo 17-21

 

Sosiaalinen media

Instagram Messintila
Snap Chat Messin tila
Facebook Messin tilaEssi Messin tila,
Mari-Anne Messin tila ja Vinski Messin tila 

Viikon alussa julkaistava tarkempi viikko-ohjelma löytyy Messin tilan Instagramista sekä Facebook-sivulta.

Tilalla voit

Olla yhdessä ohjaajien, ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa.
Osallistua pienryhmätoimintaan.
Osallistua toiminnan kehittämiseen! Ideoi itse omaa tilaasi.
Saada apua tulevaisuuden suunnitteluun, lomakkeiden täyttämiseen, koulu- ja työnhakuun, läksyihin, jne.
Pyytää ohjaajaa mukaan, esim. viranomaistapaamisiin.

Ota yhteyttä ohjaajiin ja kysy rohkeasti lisää!

 

Toiminta on maksutonta, vapaaehtoista, ammatillisesti ohjattua sekä poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Maanantai

Maanantai on Messin tilalla pelipäivä. Tilalla on laaja valikoima erilaisia lauta- ja korttipelejä sekä joitakin pelikonsoleja. Voit myös haastaa ohjaajan bilismatsiin.

Tiistai

Tiistaisin Tilalla kokkaillaan. Saat ehdottaa reseptiä, voidaan ideoida yhdessä ja joskus käytämme hyödyksi lahjoituksena saatua hävikkiruokaa. Kokkailussa huomioidaan osallistujien erityisruokavaliot. Illan aikana suunnittelemme, käymme kaupassa ja laitamme yhdessä ruokaa, jonka tekijät saavat nauttia. Osallistuminen ei maksa mitään.

Keskiviikko

Vuoroviikoin keskiviikkona katsellaan leffoja, järjestetään turnauksia ja tutustutaan uusiin asioihin, esim. harrastuksiin. Keskiviikon toiminta suunnitellaan etukäteen tilalla kävijöiden kanssa. Tule paikalle ja vaikuta!

Torstai

Torstai on tilalla seikkailu- ja liikuntapäivä! Meillä on mahdollisuus liikkua Namikan salissa klo 15-16 erilaisen ja hauskan toiminnan parissa. Seikkaluille lähdemme yhdessä tilan ulkopuolisille retkille, joka voi olla esim. mölkyn pelaamista puistossa tai vierailu Pyynikin näkötornin kahvilaan munkkikahville.

Otamme toiminnassamme huomioon ekologisuuden, suvaitsevaisuuden ja ajankohtaiset tapahtumat ja asiat kuten Earth Hour, Hävikkiviikko, Halloween jne.

Perjantai

Kohtaatko nuoria, jotka hyötyisivät Messin tilan toiminnasta? Perjantaisin on mahdollista järjestää tutustumiskäyntejä tilalle. Kysy lisää ohjaajilta.

Joka toinen perjantai olemme auki 18-35-vuotiaille klo 17.00-21.00. Toiminta järjestetään yhteistyössä Messin Kohtaamispaikan kanssa. Tieto perjantaiaukioloista ilmoitetaan Facebookissa Messin tilan sivulla.

Pienryhmätoiminta

Roolipeliryhmässä tutustutaan roolipelaamiseen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Vinski.

Jos näissä pienryhmissä ei ole sinulle sopivaa toimintaa, ole yhteydessä pienryhmäidean tai -toiveen merkeissä.

Messin tilan ohjaajat:

Essi Parkkari  Vastaava ohjaaja
essi.parkkari(at)ymca.fi
puhelin: 045 885 7000

Mari-Anne Eerikäinen  Ohjaaja
mari-anne.eerikainen(at)ymca.fi
puhelin: 040 354 7315

Vinski Laine Ohjaaja
janne.laine(at)ymca.fi
puhelin: 046 921 7229

Instagramista

Joulukalenterin luukku 24 🎄

Muista, missä ikinä oletkin, ja miten ikinä tätä päivää vietätkin, olet arvokas juuri sellaisena kuin olet. Loistokasta päivää!

#messintila #ymcatampere #tilanjoulusomenteri
...

17 0

Joulukalenterin luukku 23 🎄 ”Ole itse itsesi ystävä, niin muistakin tulee ystäviäsi” ~Skotlantilainen sananlasku

Kuva: Pixabay

#messintila #ymcatampere #tilanjoulusomenteri
...

7 0

Joulukalenterin luukku 22 🎄

Lähetä sähköinen joulutervehdys.

Kuva: Pixabay

#messintila #ymcatampere #tilanjoulusomenteri
...

4 0

Joulukalenterin luukku 21 🎄 ”Jos haluat olla onnellinen tunnin – ota päiväunet. Jos haluat olla onnellinen päivän – mene kalaan. Jos haluat olla onnellinen vuoden – peri omaisuutta. Jos haluat olla onnellinen koko loppuelämäsi – auta muita.” ~Kiinalainen sananlasku

Kuva: Pixabay

#messintila #ymcatampere #tilanjoulusomenteri
...

6 0

Facesta

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 day ago

Messin tila

Mahtavaa tammikuista viikkoa juuri sinulle! Tällä viikolla Tilalla pääset vaikuttamaan erityisen paljon kevään tekemisiin, sillä tiistaina pidetään jo perinteeksi muodostunut Tilakokous! Klo 18 aloitetaan ja jutellaan mm. siitä, mitä keväällä tehdään ja mihin käytetään pelibudjetti. Ohjaajille voit laittaa toiveita myös viestillä.

Torstaina puuhataan salissa klo 15-16.

Luvassa on viikon mittaan myös kokkailua, pelaamista ja yhdessäoloa. Nähdään Messissä!

Kuva: Pixabay
... See MoreSee Less

Mahtavaa tammikuista viikkoa juuri sinulle! Tällä viikolla Tilalla pääset vaikuttamaan erityisen paljon kevään tekemisiin, sillä tiistaina pidetään jo perinteeksi muodostunut Tilakokous! Klo 18 aloitetaan ja jutellaan mm. siitä, mitä keväällä tehdään ja mihin käytetään pelibudjetti. Ohjaajille voit laittaa toiveita myös viestillä. Torstaina puuhataan salissa klo 15-16. Luvassa on viikon mittaan myös kokkailua, pelaamista ja yhdessäoloa. Nähdään Messissä! Kuva: Pixabay

1 week ago

Messin tila

Nuori2020 tapahtuma käynnistyi tänään tiistaina ja YMCA Tampere on läsnä koko kolmipäiväisen tapahtuman! Messin työntekijät valtaavat YMCA Tampereen esittelypisteen keskiviikkona! Nähdään siellä!Olemme kolme päivää mukana #Nuori2020 -tapahtumassa yhdessä YMCA Tampereen kanssa. Meidän pisteellä voi tutustua muun muassa esportsiin sekä VR-tekniikkaan osana nuorten hyvinvointia tukevaa työtä. ... See MoreSee Less

Nuori2020 tapahtuma käynnistyi tänään tiistaina ja YMCA Tampere on läsnä koko kolmipäiväisen tapahtuman! Messin työntekijät valtaavat YMCA Tampereen esittelypisteen keskiviikkona! Nähdään siellä!

1 week ago

Messin tila

Hei ja hienoa viikon alkua! Tällä viikolla Messin tila on auki maanantaista torstaihin klo 15-20. Erityistä viikko-ohjelmaa ei ole, luvassa yhdessä pelaamista, kokkailua sekä torstaina salivuoro klo 15-16.

Laittakaahan kalenteriin jo ensi viikon tiistai 21.1., jolloin pidetään Tilakokous klo 18. Kokouksessa jutellaan Tilan toiminnasta ja suunnitellaan kevättä. Etukäteenkin voit kertoa ohjaajille toiveistasi Tilan toimintaan liittyen.

Nähdään, murut!
... See MoreSee Less

Lataa lisää

Yhteistyössä