Ajankohtaista keväällä 2020

Toiminnasta

Messin tila on suljettu 13.5.2020 asti. Ohjaajat ovat tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja somen kautta sekä Discordissa.

Tiesitkö, että Messin tilalla voit jutella mieltäsi painavista asioista kahden kesken ohjaajan kanssa? Tule paikalle tai ole yhteydessä puhelimen tai somen kautta, yhteystiedot alla.

 

Pienryhmistä

Ryhmätoiminnot ovat tauolla 13.4.2020 asti.

Tiedotamme tulevista ryhmistä tässä ja somessa.

Toiminnasta tarkemmin

Messin tilan aukiolo

Messin tila on avoinna:

  • 13-20 -vuotiaille maanantaista torstaihin klo 15-20
  • 18-35 -vuotiaille joka toinen perjantai klo 17-21

 

Sosiaalinen media

Instagram Messintila
Snap Chat Messin tila
Facebook Messin tilaEssi Messin tila,
Mari-Anne Messin tila ja Vinski Messin tila 

Viikon alussa julkaistava tarkempi viikko-ohjelma löytyy Messin tilan Instagramista sekä Facebook-sivulta.

Tilalla voit

Olla yhdessä ohjaajien, ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa.
Osallistua pienryhmätoimintaan.
Osallistua toiminnan kehittämiseen! Ideoi itse omaa tilaasi.
Saada apua tulevaisuuden suunnitteluun, lomakkeiden täyttämiseen, koulu- ja työnhakuun, läksyihin, jne.
Pyytää ohjaajaa mukaan, esim. viranomaistapaamisiin.

Ota yhteyttä ohjaajiin ja kysy rohkeasti lisää!

 

Toiminta on maksutonta, vapaaehtoista, ammatillisesti ohjattua sekä poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Viikko-ohjelma

Tilan viikkoon kuuluu muun muassa yhdessä kokkailua, pelaamista, leffailtoja, vierailijoita ja retkiä. Torstaisin Messin tilalla on Namikan omassa salissa salivuoro klo 15-16. Tarkempi ohjelma julkaistaan maanantaisin Tilan Instagram-tilin tarinoissa ja näet sen myös kohokohdista. Viikko-ohjelma julkaistaan myös Facebook-päivityksenä.  

Joka toinen perjantai olemme auki 18-35-vuotiaille klo 17.00-21.00. Toiminta järjestetään yhteistyössä Messin Kohtaamispaikan kanssa. Perjantain ilta-aukiolot: 7.2., 21.2., 6.3., 20.3., 3.4., 17.4., 8.5., 12.6. ja 26.6. Muutokset ilmoitetaan Messin kohtaamispaikan Facebook-sivulla. 

Yhteistyötaho

Kohtaatko nuoria, jotka hyötyisivät Messin tilan toiminnasta? Perjantaisin on mahdollista järjestää tutustumiskäyntejä tilalle esimerkiksi ammattilais- tai nuorten ryhmälle. Kysy lisää ohjaajilta liittyen muihin yhteistyömahdollisuuksiin.  

Seuraavat avoimet ammattilaisten tutustumispäivät:  

Perjantai 20.3. klo 13-15  

Perjantai 8.5. klo 10-12  

Tervetuloa! 

Harjoitteluun tai työkokeiluun

Messin tilalla on mahdollisuus suorittaa työkokeilujaksoja ja eri opintojen harjoitteluja.

Kysy lisää Mari-Annelta.

 

Pienryhmätoiminta

Roolipeliryhmässä tutustutaan roolipelaamiseen. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Vinski.

Muualta muuttaneiden lukiolaisten ryhmä TammerFORCE. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Essi ja Mari-Anne. 

Jos näissä pienryhmissä ei ole sinulle sopivaa toimintaa, ole yhteydessä pienryhmäidean tai -toiveen merkeissä.

Messin tilan ohjaajat:

Essi Rosendahl  Vastaava ohjaaja
essi.rosendahl(at)ymca.fi
puhelin: 045 885 7000
Discord: essi#6331

Mari-Anne Eerikäinen  Ohjaaja
mari-anne.eerikainen(at)ymca.fi
puhelin: 040 354 7315
Discord: Mari-Anne#6123

Vinski Laine Ohjaaja
janne.laine(at)ymca.fi
puhelin: 046 921 7229
Discord: Vinski.YMCA#9974

Instagramista

Uutta sisältöä tulossa!
#messintila #ymca #ymcatampere
...

6 0

Moikka, murut! Tämänhetkisestä poikkeustilasta johtuen Messin tilan ovet ovat kiinni 13.5. asti. Ohjaajat ovat kuitenkin töissä ja yhteistä puuhaa on luvassa netin kautta.
Discordiin on luvassa ensi viikosta alkaen viikko-ohjelma, joka päivälle jotain pientä. Viikko-ohjelma julkaistaan Instagramin tarinoissa maanantaisin ja löydät sen tuttuun tapaan kohokohdista loppuviikon.

Tilan Discordiin pääset laittamalla kaveripyynnön Mari-Annelle (Mari-Anne#6123) tai Essille (essi#6331). Ohjaajat saat kiinni myös puhelimella ja somessa, Essi p.045 885 7000 ja Mari-Anne p.040 354 7315.
Voit ehdottaa jotain kivaa yhteistä puuhaa tai muuta esim. täällä tai suoraan ohjaajille. Haluatko nähdä esim. bujoilua insta-livessä? Laita viestiä tai kommentoi.
...

8 0

Messin tilan ollessa kiinni 13.4. asti, on nyt perustettu Tilalle oma Discord-serveri. Tilan Discordissa kohtaat muita tilalaisia ja ohjaajia chattiympäristössä. Jos haluat tietää asiasta lisää, esimerkiksi miten luoda Discord-tunnus, kysy Vinskiltä (p. 046 9217229). Serveri on auki ma-to klo 15-20. Ohjaajat ovat tavoitettavissa myös puhelimella.

#ymcatampere #ymca #messintila
...

12 0

Vaikka Messin tila on kiinni, ohjaajat ovat tavoitettavissa Tilan aukioloaikoina. Dm tavoittaa täällä instassa ja puhelimella saat kiinni Mari-Annen ja Vinskin. Ole yhteydessä. #ymcatampere #ymca #messintila ...

12 0

Facesta

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

6 days ago

Messin tila

Eletään poikkeusoloja, mutta tästäkin selvitään yhdessä. Muistathan, että Messin tila on auki, tässäkin tilanteessa, nyt vain toimimme virtuaalisesti. Messin tilalla on Discordissa oma serveri, jonka välityksellä voit pelata yhdessä erilaisia pelejä, jutella muiden kanssa ja viettää aikaa osana nettiyhteisöä.

Messin tilan serverillä on aina aukioloaikana läsnä ohjaaja ja Discordissa on mahdollisuus jutella myös kahden kesken ohjaajan kanssa. Serveri on yksityinen, ja sille pääsee lisäämällä kaveriksi Messin tilan ohjaajan Mari-Annen (Mari-Anne#6123) tai Essin (essi#6331).

Jos Discord ei ole ennestään tuttu tai jokin muu asia mietityttää, voit kysyä lisää Mari-Annelta esim. WhatsAppilla, puh. 040 354 7315. Ilmoitamme ohjelmasta ja aukioloajoista etukäteen Instagramissa (@messintila). Muista, että voit olla yhteydessä Tilan ohjaajiin myös muissa asioissa.
... See MoreSee Less

Eletään poikkeusoloja, mutta tästäkin selvitään yhdessä. Muistathan, että Messin tila on auki, tässäkin tilanteessa, nyt vain toimimme virtuaalisesti. Messin tilalla on Discordissa oma serveri, jonka välityksellä voit pelata yhdessä erilaisia pelejä, jutella muiden kanssa ja viettää aikaa osana nettiyhteisöä. Messin tilan serverillä on aina aukioloaikana läsnä ohjaaja ja Discordissa on mahdollisuus jutella myös kahden kesken ohjaajan kanssa. Serveri on yksityinen, ja sille pääsee lisäämällä kaveriksi Messin tilan ohjaajan Mari-Annen (Mari-Anne#6123) tai Essin (essi#6331). Jos Discord ei ole ennestään tuttu tai jokin muu asia mietityttää, voit kysyä lisää Mari-Annelta esim. WhatsAppilla, puh. 040 354 7315. Ilmoitamme ohjelmasta ja aukioloajoista etukäteen Instagramissa (@messintila). Muista, että voit olla yhteydessä Tilan ohjaajiin myös muissa asioissa.

2 weeks ago

Messin tila

Aurinkoista viikonalkua! Poikkeustila jatkuu ja Tilan fyysiset ovet ovat kiinni. Ohjaajista Mari-Anne ja Vinski ovat kuitenkin tavoitettavissa tällä viikolla ma-to klo 15-20, puhelimella, somessa ja Discordissa. Me haluamme kuulla sinusta, joten laita viestiä tai soita!

Muistetaan fyysinen etäisyys, henkinen läheisyys sekä käsienpesu. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.
... See MoreSee Less

Aurinkoista viikonalkua! Poikkeustila jatkuu ja Tilan fyysiset ovet ovat kiinni. Ohjaajista Mari-Anne ja Vinski ovat kuitenkin tavoitettavissa tällä viikolla ma-to klo 15-20, puhelimella, somessa ja Discordissa. Me haluamme kuulla sinusta, joten laita viestiä tai soita! Muistetaan fyysinen etäisyys, henkinen läheisyys sekä käsienpesu. Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.
Lataa lisää

Yhteistyössä