Ajankohtaista syksyllä 2019

Toiminnasta

Syksyn 2019 viikko-ohjelma on julkaistu. Lisätiedot alla.

Pienryhmistä

Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen on auki.

Roolipeliryhmässä tutustutaan roolipelaamiseen Dungeons & Dragons -roolipelin kautta. Roolipeliryhmä alkaa 5.9. ja kokoontuu torstaisin klo 16-18. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Vinski (p. 046 921 7229).

Vihkoryhmä kokoontuu maanantaisin klo 15-17. Ryhmässä tutustutaan omiin vahvuuksiin vihkotyöskentelyn kautta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Essi (p. 045 885 7000) ja Mari-Anne (p. 040 354 7315).

Syksyllä starttaa uutena ryhmänä kerran kuussa kokoontuva Uusioryhmä. Ryhmä kokoontuu joka kuukauden toinen perjantai. Lisätiedot: Mari-Anne (p. 040 354 7315).

Toiminnasta tarkemmin

Messin tilan aukiolo

Messin tila on avoinna:

  • 13-20 -vuotiaille maanantaista torstaihin klo 15-20
  • 18-35 -vuotiaille joka toinen perjantai klo 17-21

 

Sosiaalinen media

Instagram Messintila
Snap Chat Messin tila
Facebook Messin tilaEssi Messin tila,
Mari-Anne Messin tila ja Vinski Messin tila

Tilalla voit

Olla yhdessä ohjaajien, ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa.
Osallistua pienryhmätoimintaan.
Osallistua toiminnan kehittämiseen! Ideoi itse omaa tilaasi.
Saada apua tulevaisuuden suunnitteluun, lomakkeiden täyttämiseen, koulu- ja työnhakuun, läksyihin, jne.
Pyytää ohjaajaa mukaan, esim. viranomaistapaamisiin.

Ota yhteyttä ohjaajiin ja kysy rohkeasti lisää!

 

Toiminta on maksutonta, vapaaehtoista sekä poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Maanantai

Maanantai on Messin tilalla pelipäivä. Tilalla on laaja valikoima erilaisia lauta- ja korttipelejä sekä joitakin pelikonsoleja. Voit myös haastaa ohjaajan bilismatsiin.

Tiistai

Tiistaisin Tilalla kokkaillaan. Saat ehdottaa reseptiä, voidaan ideoida yhdessä ja joskus käytämme hyödyksi lahjoituksena saatua hävikkiruokaa. Kokkailussa huomioidaan osallistujien erityisruokavaliot. Illan aikana suunnittelemme, käymme kaupassa ja laitamme yhdessä ruokaa, jonka tekijät saavat nauttia. Osallistuminen ei maksa mitään.

Keskiviikko

Vuoroviikoin keskiviikkona katsellaan leffoja, järjestetään turnauksia ja tutustutaan uusiin asioihin, esim. harrastuksiin. Keskiviikon toiminta suunnitellaan etukäteen tilalla kävijöiden kanssa. Tule paikalle ja vaikuta!

Keskiviikkoisin on myös Tilan Esport-vuoro.

Torstai

Torstai on tilalla seikkailupäivä! Lähdemme yhdessä tilan ulkopuolisille retkille, joka voi olla esim. mölkyn pelaamista puistossa tai vierailu Pyynikin näkötornin kahvilaan munkkikahville.

Otamme toiminnassamme huomioon ekologisuuden, suvaitsevaisuuden ja ajankohtaiset tapahtumat ja asiat kuten Earth Hour, Hävikkiviikko, Halloween jne.

Perjantai

Kohtaatko nuoria, jotka hyötyisivät Messin tilan toiminnasta? Perjantaisin on mahdollista järjestää tutustumiskäyntejä tilalle. Kysy lisää ohjaajilta.

Joka toinen perjantai olemme auki 18-35-vuotiaille klo 17.00-21.00. Toiminta järjestetään yhteistyössä Messin Kohtaamispaikan kanssa. Tieto perjantaiaukioloista ilmoitetaan Facebookissa Messin tilan sivulla.

Pienryhmätoiminta

Roolipeliryhmässä tutustutaan roolipelaamiseen Dungeons & Dragons -roolipelin kautta. Roolipeliryhmä alkaa 5.9. ja kokoontuu torstaisin klo 16-18. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Vinski.

Vihkoryhmä kokoontuu maanantaisin klo 15-17. Ryhmässä tutustutaan omiin vahvuuksiin vihkotyöskentelyn kautta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Essi ja Mari-Anne.

Uusioryhmä mahdollistaa tilan tuunaamiselle, korjaamiselle ja uusiokäytölle. Voit saada apua esim. vaatteen pienimuotoiseen korjausompeluun. Kokoontuminen on kerran kuussa perjantaina. Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätiedot Mari-Annelta.

Uusioryhmän ohjelma:
13.9. klo 12-15 Tuunataan Tilalla
11.10. klo 12-15 Kirppiskierros, lähtö Tilan ulko-ovien edestä
8.11. klo 12-16 Ohjelma ilmoitetaan myöhemmin
13.12. klo 13-16 Tilalla

 

Jos näissä pienryhmissä ei ole sinulle sopivaa toimintaa, ole yhteydessä pienryhmäidean tai -toiveen merkeissä.

Messin tilan ohjaajat:

Essi Parkkari  Vastaava ohjaaja
essi.parkkari(at)ymca.fi
puhelin: 045 885 7000

Mari-Anne Eerikäinen  Ohjaaja
mari-anne.eerikainen(at)ymca.fi
puhelin: 040 354 7315

Vinski Laine Ohjaaja
janne.laine(at)ymca.fi
puhelin: 046 921 7229

Facesta

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 days ago

Messin tila

✨Uusi viikko ja uudet kujeet!✨

Maanantaina pelaillaan, pelin voi valita monista kortti- ja lautapeleistä sekä tietysti meiltä löytyy myös bilis! Tule tutustumaan uusiin peleihin tai opettamaan muille jokin sinulle tuttu! 😊

Tiistaina on luvassa kokkailua. Meillä on kaapeissa jo monenlaista, katsotaan yhdessä mitä saadaan niistä ideoitua!

Keskiviikkona leffapäivä sekä klo 18.00-20.00 pääset pelaamaan esimerkiksi Fortniteä YMCA Tampereen esports loungeen!

Torstaina tiedossa seikkailua! Alkuviikon aikana suunnittellaan yhdessä mitä tehdään ja mihin päin seikkailu meidät voisi viedä! Onko se esimerkiksi puolukkametsään meno... 😉

Perjantaina täysi-ikäisille Tilan kävijöille perjantai aukiolo klo 17-21. Sillä vastassa Kohtaamispaikan Panu sekä meidän oma Vinksi!

Mukavaa viikkoa teille ja nähdään! 😄✨💛
... See MoreSee Less

✨Uusi viikko ja uudet kujeet!✨Maanantaina pelaillaan, pelin voi valita monista kortti- ja lautapeleistä sekä tietysti meiltä löytyy myös bilis! Tule tutustumaan uusiin peleihin tai opettamaan muille jokin sinulle tuttu! 😊Tiistaina on luvassa kokkailua. Meillä on kaapeissa jo monenlaista, katsotaan yhdessä mitä saadaan niistä ideoitua!Keskiviikkona leffapäivä sekä klo 18.00-20.00 pääset pelaamaan esimerkiksi Fortniteä YMCA Tampereen esports loungeen!Torstaina tiedossa seikkailua! Alkuviikon aikana suunnittellaan yhdessä mitä tehdään ja mihin päin seikkailu meidät voisi viedä! Onko se esimerkiksi puolukkametsään meno... 😉Perjantaina täysi-ikäisille Tilan kävijöille perjantai aukiolo klo 17-21. Sillä vastassa Kohtaamispaikan Panu sekä meidän oma Vinksi!Mukavaa viikkoa teille ja nähdään! 😄✨💛

7 days ago

Messin tila

Uusioryhmä ei kokoonnu perjantaina 13.9. Ensimmäinen kerta siis perjantaina 11.10. Tervetuloa! 😊 ... See MoreSee Less

Uusioryhmä ei kokoonnu perjantaina 13.9. Ensimmäinen kerta siis perjantaina 11.10. Tervetuloa! 😊

1 week ago

Messin tila

Hei hei hei, mukavaa viikon alkua!

Tällä viikolla tiedossa muutama POIKKEUS!

Messin tila auki maanantaina ja torstaina, eli ei aukioloa tiistaina eikä keskiviikkona.

✨Tänään maanantaina pelataan ja visaillaan. Hävikkiviikon merkeissä tutkaillaan mitä pakastimesta löytyy syötävää. Ainakin pystyn lupaamaan korvapuusteja, nam!

✨Torstaina normisti Rope ryhmä klo 16-18 sekä seikkailupäivän merkeissä lähdetään klo 18 yhdessä pelaamaan pääkirjasto Metsoon ja samalla voidaan tutkia mitä muuta hauskaa sieltä löytyy.

Koko viikon saat Essin puhelimella tai somen kautta kiinni asiassa kuin asiassa.

Nähdään murut! 🌞😎
... See MoreSee Less

Hei hei hei, mukavaa viikon alkua!Tällä viikolla tiedossa muutama POIKKEUS!Messin tila auki maanantaina ja torstaina, eli ei aukioloa tiistaina eikä keskiviikkona.✨Tänään maanantaina pelataan ja visaillaan. Hävikkiviikon merkeissä tutkaillaan mitä pakastimesta löytyy syötävää. Ainakin pystyn lupaamaan korvapuusteja, nam!✨Torstaina normisti Rope ryhmä klo 16-18 sekä seikkailupäivän merkeissä lähdetään klo 18 yhdessä pelaamaan pääkirjasto Metsoon ja samalla voidaan tutkia mitä muuta hauskaa sieltä löytyy.Koko viikon saat Essin puhelimella tai somen kautta kiinni asiassa kuin asiassa.Nähdään murut! 🌞😎
Lataa lisää

Yhteistyössä