YMCA Tampere koripallo: Harrastekoripallo

 

12-15-vuotiaat tytöt ja pojat

Ryhmä on suunnattu 12-15-vuotiaille lapsille/nuorille, pojille ja tytöille, jotka haluavat harrastaa koripalloa ilman kilpailullisia tavoitteita.

Ryhmässä opetellaan koripallopelin perustaitoja, pelisääntöjä sekä pelataan paljon. Tavoitteena on kohottaa kuntoa, edistää liikunnallisia elämäntapoja, saada uusia kavereita sekä pitää hauskaa mukavassa porukassa. Aikaisempaa kokemusta koriksesta ei tarvitse olla.

Harrastekoripallon harjoitusvuorot kaudella 2020-2021 ovat seuraavat:

tiistaina klo 19.30-20.30 Amurin koulu, FISTA (Satakunnankatu 60)
torstaina klo 18.30-20.00 Amurin koulu, FISTA

 

10 € / kertaharjoitus

140 € / kevät 2021/ 30-35 harjoitusta

 

Lisätiedot: Lajipäällikkö Pena Ranta, puh. 050 395 9870, pena.ranta@ymca.fi

 

Linkki harrastekoriksen sivuille tässä

 

 

Harrastekoripallon vastuuvalmentajana toimii Kari Luontila. Kari on kokenut koripallovalmentaja, jolla on taustaa sekä kilpa- että harrastekoripallosta aina aikuisista alle kouluikäisten Pikkususi-toimintaan saakka.

Kari toimii Koripalloliiton All-Stars -valmentajana tyttöjen puolella ja hänen valmennushistoriastaan löytyy kokemusta mm. naisten koripalloliigasta ja juniorimaajoukkueista. Kari toimii myös Koripalloliiton valmentajakouluttajana.

Kari Luontila on suorittanut kansainvälisen valmentajatutkinnon (FIBA Approved Coach) sekä Suomen koripalloliiton korkeimman tutkinnon (A-lisenssi).

YMCA Tampereen harrastekoripallon ohella Kari on mukana BC Nokian 2004-syntyneiden poikien joukkueen valmennuksessa.