Työpaikat

VAHTIMESTARI

Tampereen NMKY ry / YMCA Tampere hakee työelämän ulkopuolella olevaa alle 30-vuotiasta vuoden määräaikaiseen vahtimestarin tehtävään. Työtehtäviin kuuluu tilojen huolto, valvonta ja yleiset käytännön asiat, kuten esimerkiksi ovien avaus ja sulkeminen. Tehtävään valittavalla ei tarvitse olla alan koulutusta, mutta suotavaa on, että työntekijä omaa riittävät taidot ja mielenkiinnon hoitaakseen kevyitä huoltotöitä. Erityisesti arvostamme kiinnostusta tietokoneiden parissa toimimiseen ja eSport-tuntemusta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arki-illoille klo 12.30-20 välille ja erikseen sovitusti viikonlopuille. Työaika on 37,5 tuntia viikossa.

Työsuhde perustuu STEA:n Paikka Auki II -avustukseen, jonka myötä on tarkoitus palkata alle 30-vuotias työelämän ulkopuolella oleva nuori.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Timo Sinervo, puh: 050 492 9888 ja Mari Vuoma, puh: 040-168 6621

Työpaikan osoite: Hämeenpuisto 14 F 33210 Tampere

www.ymcatampere.fi

etunimi.sukunimi@ymca.fi

Palkkaus:                                      KJTES

Työsuhteen kesto:                    Määräaikainen 12 kk.

Työ alkaa syyskuussa 2018 sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemus osoitteeseen: rekry(at)ymcatampere.fi 26.8.2018 mennessä.

 

—–

VALMENTAJA koripallotoimintaan

YMCA Tampereen koripallo etsii työsuhteeseen valmentajaa, jonka vastuualueisiin kuuluu harrastekoripallotoiminta ja mikropoikien valmennus. Työsuhde on osa-aikainen.

Lisätiedot juniorivalmennuspäällikkö Jarno Mäkiseltä

jarno.makinen@ymca.fi

040 515 5976

 

—————

 

Hei! 

Ilmoittaudu aamu- ja iltapäiväkerhotoiminnan sijaisrekisteriin. Tampereen NMKY ry / YMCA Tampere järjestää koululaisten aamu- ja iltapäiväkerhotoimintaa Olkahisen ja Talvitien kouluilla. Sijaisia tarvitaan aina aika ajoin ja hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.  

https://ymcatampere.fi/lapset-nuoret-ja-perheet/ohjaus-ja-toimintakeskus-messi/aamu-ja-iltapaivakerhotoiminta/ 

Ilmoittaudu sijaisrekisteriin lähettämällä seuraavat tiedot osoitteeseen mari.vuoma(at)ymca.fi otsikolla SIJAINEN: 

Nimi 
Ikä 
Koulutus ja alan kokemus 
Puhelinnumero
Palkkatoive €/tunti 

 

—————

Voit tiedustella mahdollista työkokeilu-, työssäoppimis- tai harjoittelupaikkaa esim. koululaisten iltapäiväkerhotoiminnasta: Mari Vuoma, p.040- 168 6621 tai mari.vuoma(at)ymca.fi