Liikkeelle luontoon! 23.3.2019 Lamminpään majalla

08.03.2019

Nyt olisi huikea mahdollisuus päästä tutustumaan luonto- ja elämysliikuntaan yhdessä perheen kanssa! Palkintona taas tästä alle 16-vuotiaalle uintikerta Kalevan uintikeskukseen!

Liikkeelle luontoon tapahtumassa pääset tutustumaan upeaan luontoon sekä maastoon, seikkailemaan, haistelemaan metsän hajuja, ratkaistaan seikkailu radalla tehtäviä, rauhoittumaan ja nauttimaan yhdessä tekemisestä!

Tämä kaikki on perheelle ilmaista ja reitit ovat merkittyjä, Eikös kuullostakin mahtavalta?
Tarvitset mukaasi siis iloisen mielen sekä reippaat jalat!
Tuu säkin mukaan uusiin seikkailuihin ja viettämään upea päivä yhdessä perheen kanssa!

Lue tästä lisää tapahtuman ohjelmasta, ohjeista ja pysäköinnistä.

Tampereen ravikeppihevosrata!

Nyt on loistava tilaisuus päästä kokeilemaan ravi keppihevosrataa!
Keppihevosradalta löydät niin jännittäviä esteitä kuin hurjan vauhdin!
Rata soveltuu kaiken ikäisille. Voit ottaa mukaan pulkan. Rattaat suositellaan jättämään kotiin vaihtelevan ja epätasaisen maaston vuoksi. Ravikeppihevosrata sijaitsee parkkipaikkojen vieressä.

Koko perheelle soveltuva luontopolku n.3-4 km!

Koko perheen luontopolku on merkitty reitti, joka lähtee Lamminpään majalta. Maasto on vaihteleva ja tuo jännitystä retkelle. Reitin varrella avautuu myös kauniita maisemia rinteen päältä. Luontopolkua pitkin pääsee kulkemaan myös pulkalla. Rattaat suositellaan jättämään kotiin vaihtelevan ja epätasaisen maaston vuoksi. Polun varrella lampi, lammella ei kulkua.

Perheiden yhteinen seikkailu rata n.1-2 km!

Perheiden yhteisellä seikkailuradalla pääset tekemään erilaisia seikkailu tehtäviä yhdessä perheen kanssa, näkemään kauniita maisemia, tutustumaan luontoon sekä saamaan iloisen mielen. Seikkailuradalla koet uusia elämyksiä sekä saat vinkkejä yhdessä perheen kanssa ulkona liikkumiseen. Tehtävät ovat kaiken ikäisille ja ne ovat sijoitettuna reitin varrelle. Seikkailurataa pitkin pääsee kulkemaan myös pulkalla. Rattaat suositellaan jättämään kotiin vaihtelevan ja epätasaisen maaston vuoksi. Rata lähtee Lamminpään majalta!

Lähde perheen kanssa yhteiseen seikkailuun ja nauttimaan yhdessä olosta!

Pysäköinti sekä aloituspiste:
Teivon raviradan parkkipaikka, Velodromintie 45, 33420
Lauantaina 23.3.19 klo 12.00 – 15.00

Lamminpään majalla myynnissä herkullisia tarjottavia, juotavaa ja makkaraa grillattavaksi! Grillikatos myös käytettävissä missä voi nauttia omia eväitä.

Tapahtumaa järjestämässä sekä mukana toimimassa Tampereen kaupungin Liikkuva Perhe -hanke, YMCA Tampereen Perheiden mukana -hanke ja Tampereen seurakunta ja Tampereen nuorisopalvelut.

 

Liikkeelle Luontoon Juliste (1)