Ilmoittaudu Tampereen Kotkiin

Kotisivut www.tampereenkotkat.fi

Tule paikalle uusien ilmoittautumiseen 26.8.2019 klo 18-19 kolollemme Pamaukseen. Paikalta löydät avuliaita Kotkia, jotka vastaavat mielellään kysymyksiinne ja auttavat ilmoittautumisessa. Pamauksen osoite on Hämeenpuisto 14F, kulku tapahtuu parhaiten käyttämällä Satakunnankadun porttikongia, sillä Kotkien ovi on talon sisäpihalla.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 month ago

Tampereen Kotkat

Muistathan että huomennakin 9.9. on Kotkien maanantaipurjehdus klo 18-20 Jänissaaressa. Purjehdukset ovat tarkoitettu kaiken ikäisille Kotkille seikkailijoista ylöspäin! Osoite on Jänissaarenkatu 3!

Maanantaipurjehdukset joka maanantai klo 18-20.
#parastapartiotatampereella
#partioscout
#yscouts
... See MoreSee Less

Muistathan että huomennakin 9.9. on Kotkien maanantaipurjehdus klo 18-20 Jänissaaressa. Purjehdukset ovat tarkoitettu kaiken ikäisille Kotkille seikkailijoista ylöspäin! Osoite on Jänissaarenkatu 3!Maanantaipurjehdukset joka maanantai klo 18-20.
#parastapartiotatampereella
#partioscout
#yscouts
Lataa lisää

Lähde mukaan

#Repost @ymcatampere (@get_repost)
・・・
Tampereen Kotkissa pääsee kokeilemaan myös kaikenlaista spessua, hyvänä esimerkkinä tästä on purjehtiminen. Lippukuntamme harjoittaa aktiivisesti purjehdustoimintaa kahdella veneellämme. Kohta on kausi ohi, ja ensi kevättä odotellaan innolla!

#parastapartiotatampereella
#ymcatampere
...

64 0

#Repost @ymcatampere (@get_repost)
・・・
Tältä näyttää rastipäällikön työpöytä vain viikkoa ennen tulevaa Meno2019 seikkailijakilpailua. Valmistelut ovat onneksi jo loppusuoralla! Kilpailuvartioita on tulossa yli 100, joka tarkoittaa 500 partiolaista kisaamassa!

Partiolippukunta Tampereen kotkat ovat vallanneet YMCA Tampereen somet ja päivittelevät YMCA Tampereen Facebookkiin ja instagramiin kaikkea hienoa meidän toiminnasta tämän viikon ajan. Stay tuned!

#ymcatampere
#parastapartiotatampereella
...

58 0

🔥🔥💯💯Tämän syyskuun ehdottomasti parhaan syysreissun ilmoittautumislinkki on nyt AUKI. tinyurl.com/syysreissu2019 💯💯🔥🔥 ...

50 0