Ilmoittaudu Tampereen Kotkiin

Kotisivut www.tampereenkotkat.fi

Tule paikalle uusien ilmoittautumiseen 25.8.2020 klo 17.30 – 18.30 kolollemme Pamaukseen. Paikalta löydät avuliaita Kotkia, jotka vastaavat mielellään kysymyksiinne ja auttavat ilmoittautumisessa. Pamauksen osoite on Hämeenpuisto 14F, kulku tapahtuu parhaiten käyttämällä Satakunnankadun porttikongia, sillä Kotkien ovi on talon sisäpihalla.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
6 days ago
Tampereen Kotkat

Yöralli ja Iltaralli kisataan parin viikon päästä 19.8. 💪

Yöralli: kuksaan.fi/52714
Iltaralli: kuksaan.fi/52715

Jos herää kysymyksiä, niin omat ryhmänjohtajat auttavat! Tarvittaessa myös dinoralli@tampereenkotkat.fi vastaa kysymyksiin!
... See MoreSee Less

Yöralli ja Iltaralli kisataan parin viikon päästä 19.8. 💪

Yöralli: http://kuksaan.fi/52714
Iltaralli: http://kuksaan.fi/52715

Jos herää kysymyksiä, niin omat ryhmänjohtajat auttavat! Tarvittaessa myös dinoralli@tampereenkotkat.fi vastaa kysymyksiin!
1 month ago
Tampereen Kotkat

YMCA:n maailmanliiton kokous järjestetään parhaillaan Tanskassa. Y-Scoutseja paikalla on ympäri Suomea. Pyry Kotkista on kanssa menossa mukana. YMCA Tampere @yscoutsfin #partioscout #yscoutsfinland #parastapartiotatampereella #hppartio #ymcatampere ... See MoreSee Less

YMCA:n maailmanliiton kokous järjestetään parhaillaan Tanskassa. Y-Scoutseja paikalla on ympäri Suomea. Pyry Kotkista on kanssa menossa mukana. @ymcatampere @yscoutsfin #partioscout #yscoutsfinland #tekemisenmeininkiä #parastapartiotatampereella #hppartio #ymcatampere
3 months ago
Tampereen Kotkat

Kotkia osallistui viikonloppuna järjestettyyn Leon Lenkkiin ja Hilkan Kilpaan. Er-Ha nappasi hopeaa punaisesta sarjasta ja Nu-Ha voitti pronssia harmaasta sarjasta. Onnittelut kisaajille! #partioscout #hppartio #yscoutsfinland #ymcatampere #LLHK @leonlenkki @yscoutsfin @hppartio @ymcatampere ... See MoreSee Less

Kotkia osallistui viikonloppuna järjestettyyn Leon Lenkkiin ja Hilkan Kilpaan. Er-Ha nappasi hopeaa punaisesta sarjasta ja Nu-Ha voitti pronssia harmaasta sarjasta. Onnittelut kisaajille! #partioscout #hppartio #yscoutsfinland #ymcatampere #tekemisenmeininkiä #llhk @leonlenkki @yscoutsfin @hppartio @ymcatampereImage attachment
Lataa lisää

Lähde mukaan

#Repost @ymcatampere (@get_repost)
・・・
Tampereen Kotkissa pääsee kokeilemaan myös kaikenlaista spessua, hyvänä esimerkkinä tästä on purjehtiminen. Lippukuntamme harjoittaa aktiivisesti purjehdustoimintaa kahdella veneellämme. Kohta on kausi ohi, ja ensi kevättä odotellaan innolla!

#parastapartiotatampereella
#ymcatampere
...

41 0

#Repost @ymcatampere (@get_repost)
・・・
Tältä näyttää rastipäällikön työpöytä vain viikkoa ennen tulevaa Meno2019 seikkailijakilpailua. Valmistelut ovat onneksi jo loppusuoralla! Kilpailuvartioita on tulossa yli 100, joka tarkoittaa 500 partiolaista kisaamassa!

Partiolippukunta Tampereen kotkat ovat vallanneet YMCA Tampereen somet ja päivittelevät YMCA Tampereen Facebookkiin ja instagramiin kaikkea hienoa meidän toiminnasta tämän viikon ajan. Stay tuned!

#ymcatampere
#parastapartiotatampereella
...

53 0
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1697133239.